≫ 

Trinkijeri: Nisam zadovoljan! Kada ne igraš odbranu, ne možeš da dobiješ meč! (VIDEO)

nezadovoljan je bio Italijan igrom svog tmia

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su neverovatnu utakmicu, koja je na kraju pripala crveno-belima, 106:101, i to posle uz produžetka i mnogo drame i neizvesnosti u kojoj se crno-beli nisu snašli najbolje. 

Posle uvodnog poraza u plej-ofu, trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je da njegov tim nije odigrao najbolje, pre svega u odbrani.

- Bila je utakmica manje-više kakvu smo očekivali. Imali smo loš start, a Zvezda je bila dobra u odbrani, ali smo se vratili. Imali smo izuzetno dobru treću četvrtinu, vodili smo i izgubili smo utakmicu u odbrani. Bili smo jako loši jedan na jedan i to nas je koštalo utakmice koju smo odigrali tvrdo i čvrsto, ali kad praviš ovakve greške protiv ovako iskusnih igrača, nećeš pogoditi u seriji - rekao je Trinkijeri.

- Nisam zadovoljan jer mislim da smo pogrešno pročitali neke stvari. Igrali smo 20 minuta vrhunski u napadu i mislili smo da je to dosta i nismo igrali odbranu. Kad u plej-ofu ne igraš odbranu na strani, kako možeš da dobiješ? Nisam zadovoljan - ističe on.

Šta je još rekao Andrea Trinkijeri o igri svog tima i poslednjem napadu regularnog toka susreta u kojem se odlučio da njegov tim pokuša da izjednači, a ne da šutira trojku, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BWA

    23. mart 2019 | 23:27

    Gagić. Jel to koncetracija profesionalca u meču na jednu loptu.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. mart 2019 | 23:20

    Гагић је био одличан у одбрани,у правом тренутку је показао таленат...

  • Sasa

    24. mart 2019 | 01:24

    Ovo je nabolji i najrealniji trener u istoriji partizana. Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA