≫ 

Razočarani Marinković: Treba da sredimo odbranu jedan na jedan i biće 1-1

Bek Partizana zna šta je recept za drugi meč sa Zvezdom u polufinalu ABA lige

  • 10

Košarkaš Partizana Vanja Marinković žali za ispuštenom prednošću protiv Crvene zvezde u derbiju polufinala ABA lige u kom je Partizan posle produžetka poražen 106:101.

Crno-belima sledeće subote sledi revanš pred svojom publikom, mada su  i u Pioniru obojenom crveno-belim bojama bili blizu i mogli su da pobede.

- Mislim da je trebalo da zadržimo onih deset razlike što smo imali u trećoj četvrtini. Imali smo sve u našim rukama, zbog mnogo stvari nismo uspeli da to održimo, ali šta je tu je, 1-0, ništa strašno.

Igrali smo kod njih. Sad igramo pred svojim navijačima i očekujemo punu halu u kojoj očekujemo pobedu - rekao je Marinković posle meča.

Marinković je bio najefikasniji pojedinac u Partizanu sa 20 poena i istakao je da je derbi sam po sebi dodatni motiv.

- Ullog je veliki, a bilo je i više publike nego u derbiju pre tri nedelje. Bila je puna hala i ja volim kad je tako, da igram za velike stvari - kaže Marinković.

Na pitanje šta može da bude ključ pobede Partizana u drugoj utakmici odgovara iz topa.

- Odbrana jedan na jedan. Imali smo napad, 101 poen nije malo. Imali smo odbranu na piku, na niskom postu, odbranu izlascima iz blokada. Mislim da samo jedan na jedan treba da sredimo i biće 1-1 - jasan je Marinković.

Prisetio se i derbija od pre četiri godine kada su crno-beli igrali sa Zvezdom za Evroligu.

- Nikad nisam odigrao ovakav derbi, kažem, igrali smo za EL pre četiri godine polufinale na tri utakmice, bilo je mnogo teže. Bio sam mnogo mlađi tako da sam do sada stekao iskustvo - kaže Marinković.

VIDEO - Ognjen Dobić: Pronašli smo snagu kad je bilo najbitnije

(M.Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan S.

    24. mart 2019 | 11:31

    Nemaju šanse igrači partizana u igri jedan na jedan.Zvezda jednostavno ima kvalitetnije igrače i zato dominira. Nije slučajno već treća pobeda Zvezde od četiri u derbijima ove sezone.Jedina šansa partizana je da im sudije dozvole tuču,grubu prljavu igru i da im "ništa ne sviraju ".

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. mart 2019 | 10:43

    Сви причате о одбрани, а сви сте се склањали Човићу. Јел то тактика била😂😂😂

  • Vesa

    24. mart 2019 | 10:13

    Dal jos klimas glavom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA