≫ 

Beron o skandiranju "Bili, Bili" na derbiju: Naježio sam se! (VIDEO)

Prelomio je meč u produžetku i zahvalio se saigračima

  • 10

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron smatra da se Partizan neće lako predati u polufinalu ABA lige i zna šta je potrebno da bi Zvezda prošla u finale gde bi igrala protiv Cedevite ili Budućnosti.

- Luda utakmica, navijači su bili sjajni i kad je tako, mi smo težak protivnik. Isplatilo se što smo bili prvi u regularnom delu sezone i što smo uzeli prvo mesto.

Oni su jaki, dobro igraju i imaju kvalitetnog trenera, znamo da se neće lako predati i moramo da igramo svoju najbolju košaku. Teško nam je bilo pri kraju ove prve utakmice, ali pobeda je pobeda - rekao je posle utakmice Beron.

Briljirao je u finišu, u poslednja dva minuta kada je zatrpao koš Partizana i do kraja meča bio najbolji strelac na parketu sa 23 poena.

- Saigrači su verovali u mene. Možda to nije videlo mnogo ljudi, ali Majk Cirbes mi je otvorio put ka košu i sve što je trebalo da uradim je da prođem pored svog čuvara posle čega me je faulirao.

To je bio jedan od boljih poteza u tom trenutku, dakle timski rad. Da on to nije uradio, ne znam da li bih uspeo da odem do obruča na polaganje - objašnjava Beron.

Dodaje da je bilo veoma zabavno igrati pred ovom publikom.

- Ne, neke stvari vežbaš i hoćeš da budeš u takvim situacijama. Meni su saigrači omogućili tu odgovornost i uzvratio sam im poenima - priča Beron koji je kratko prokomentarisao i skandiranje sa tribina pri kraju utakmice.

- Naježio sam se - uz osmeh je konstatovao Zvezdin šuter.

VIDEO - Filip Čović: Dokazali smo da možemo da igramo i sa manje igrača

(M.Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. mart 2019 | 10:28

    Не сећам се да је скоро неки играч шутирао без промашаја као ти. Браво мајсторе. Уз Риверса који се уходава, и надам се Перпероглуа који је мало затајио, нема проблем. Можете и без тренера. Ако треба, за сваки случај, Филип ће да их одучи..

  • zvezdasica

    24. mart 2019 | 10:40

    Ma koliko god pretio PArtizan u ovom trenutku nema sta dA trazi pored ovAkve ZvezdinE ekipe .BRAVO ZVEZDO🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

  • Vvb

    24. mart 2019 | 11:53

    Filip Covic je mec viner, a vi pricajte sta hocete.. Decko je metar i zilet, a radio je sve na terenu iako je mnogo puta osporavan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA