Grobari uzimaju i Zvezdin "Parter B": Partizan prepisao recept večitog rivala za naredni derbi!

Crno-beli su potvrdili na zvaničnom sajtu da neće biti gostujućih navijača

  • 32

U subotu, 30. marta, od 19 časova je na programu druga utakmica polufinala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Ni na ovoj utakmici, kao i u prvoj, u kojoj je Zvezda slavila posle produžetka i povela sa 1:0 u seriji, neće biti gostujućih navijača.

Partizan je tako "prepisao" recept crveno-belih sa prvog derbija i neće dozvoliti poseban sektor za gostujuće navijače, a takođe, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

- KK Partizan obaveštava svoje navijače da se ulaznice za predstojeću utakmicu neće naći u slobodnoj prodaji. Kao što je i bila praksa tokom proteklih nekoliko godina, ulaz na utakmicu Partizana protiv Crvene zvezde biće omogućen samo vlasnicima sezonskih karata, odnosno vlasnicima propusnica, koje će crno-beli podeliti prijateljima kluba.

- Utakmica će biti organizovana u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u sportu. Svi sektori u hali "Aleksandar Nikolić", biće popunjeni sa navijačima Partizana, stoga odvojenog sektora za gostujuće navijače neće biti - navodi se na sajtu crno-belih.

Navijači Zvezde neće moći da bodre tim u subotu u Pioniru; Foto: A. Nalbantjan

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, udario je na prvog čoveka crveno-belih nakon utakmice u kojoj je Zvezda bila domaćin i izneo je kritiku zbog toga što je 20 navijača Partizana izbačeno iz hale, iako su imali ulaznice.

- Nenasilni, neorganizovani, simpatizeri KK Partizan, gledali su utakmice na svim Evrokup gostovanjima, u obe zagrebačke dvorane, Ljubljani, Novom Mestu, Baru, Podgorici, Sremskoj Mitrovici, Zadru, ali nisu mogli u polupraznoj dvorani u Železniku? Iz Pionira su u subotu tih dvadesetak, mirnih simpatizera, uprkos ulaznica koje su posedovali, izbačeni uz izvinjenje policajaca što moraju da ispoštuju (samo)volju organizatora - poručio je tom prilikom Mijailović.

Zbog ovoga je odlučeno da isti tretman važi i za navijače Zvezde u subotu od 19 časova, kada će u drugoj utakmici polufinalne serije biti odlučeno da li ćemo dobiti prvog finalistu, ili ćemo gledati majstoricu.

I popularni "Parter B", gde simpatizeri Zvezde uvek budu na derbiju jer se nekako dokopaju karata, ovoga puta neće biti obezbeđen za navijače Zvezde.

VIDEO: Tomića iznervirao novinar na konferenciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Реални Чика 1

    27. mart 2019 | 14:00

    То је то надалеко чувено лицемерје из ЈСД... Чуј они узвраћају ударац Звезди, а они овај систем "поделе" први увели! ГАЗИ ЗВЕЗДО ПРАВО ИЗ МОРДОРА У ФИНАЛЕ - ПА У ЕВРОЛИГУ! П.С. Да само знате колико карата већ имамо за суботу и то које смо од ваших људи добили, е тужни гробари...

  • Tiši

    27. mart 2019 | 14:35

    Njima Zvezdini navijaci i ne trebaju. Oni se biju medjusobno.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    27. mart 2019 | 14:48

    Значи први који су увели овај систем су Фадиљови потомци још 2006 године... Не знам шта они узвраћају... Једино да још 6 фракција сместе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA