NBA dolazi u Evropu, sportisti oduševljeni: Prvi put u istoriji, Grad svetlosti domaćin Parkeru, Džordanu, Adetokumbu i ostalim zvezdama! (FOTO) (VIDEO)

Posle Londona i Pariz domaćin NBA spektakla

  • 1

Čelnici NBA lige objavili su da će prvi put u istoriji jedna utakmica lige biti odigrana u Parizu, i to, 24. januara 2020. godine, u Akor Hotels Arena, koja je poznatija kao nekadašnji Bersi.

Naravno, ovo je još jedan vid promocije najjače košarkaške lige sveta u Evropi, za koju će biti zaduženi Milvoki Baksi i Šarlot Hornetsi.

Oduševljenje ne manjka ni sa jedne strane, pa tako predsednik Hornetsa, legendarni Majkl Džordan, ističe veliki ponos što će njegov tim baš u Parizu igrati protiv Detokumba i Milovkija.

- U svojoj igračkoj karijeri sam nastupao u Francuskoj u okviru mečeva predsezone NBA. Imao sam priliku da se uverim iz prve ruke kakvu strast francuski navijači osećaju prema NBA. Uzbuđeni smo što ćemo biti gosti Pariza na ovoj istorijskoj priredbi - rekao je Džordan.

I superstar, Janis Adetokumbo deli njegovo mišljenje.

- Moram da kažem u ime svih svojih saigrača da nam je čast. Zahvalan sam čitavoj organizaciji NBA što radi na širenju brenda po čitavom svetu - rekao je Adetokumbo.

Iako je odluka o odigravanju utakmice tek donete, euforije već ne manjka, pa su tako brojni sportisti i sportske organizacije poželele dobrodošlicu NBA karavanu:

VIDEO: Mičel Donovan o NBA, Evroligi i Bogdanu Bogdanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    29. mart 2019 | 08:08

    i to sve samo zato sto je air jordan tehnicki sponzor PSG. dokle ide taj kapitalizam. sve ce upropastiti. celu planetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA