≫ 

Jesu li Kobi, Džordan i Garnet imali drugare među rivalima? Adetokumbo ne pristaje na "pola gasa" zbog prijateljstva u ligi

Sve se svodi na rivalstvo

  • 0

Grčki košarkaš i zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokumbo objasnio je zbog čega NBA zvezde međusobno ne mogu da budu "drugari".

Poznati ESPN novinar i NBA insajder Adrijan Vojnarovski je razgovarao sa njim o mnogim temama: porodici, novcu, košarci, nagradi MVP. Između ostalog se pričalo i o odnosu Adetokumba sa ostalim NBA igračima.

- Ne znam, da li je Kobi ikada bio blizak sa protivnicima? Da li je Kevin Garnet bio blizak, Džordan? Mislim da je suština u takmičenju - rekao je Adetokumbo.

Isprva mu je bilo teško u Americi zbog toga što njegovoj porodici nije bio dozvoljen ulazak u zemlju, ali je sada jedan od najboljih igrača u ligi.

Vodi Bakse u plejof sa prvog mesta i kaže da bi prema drugim zvezdama možda bio popustljiv da je sa njima u prijateljskim odnosima.

- Ako znam da ću igrati protiv njih i da ću ih sresti u plejofu još mnogo godina, onda ću probati da ne gradim dobre odnose jer znam da kad stanem na teren, daću sto posto. Da sam dobar sa nekim, možda bi očekivao da sa njim igram labavije i budem na pola "gasa". Neću da me tamo ništa sputava - priča Grk.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA