≫ 

Šok produžetak u Minesoti režirao poraz Voriorsa: Cela hala se smejala sudiji, Durent ga uništio posle utakmice! (VIDEO)

Kevin je odlepio zbog odluke na kraju

  • 0

Los Anđeles Lejkersi ostali su bez plej-ofa, a mala uteha u poslednjem meču Lebronu Džejmsu bila je pobeda nad Šarlotom sa 129:115. Ipak, šou Lebronu ukrale su sudije meča Minesota - Golden Stejt (131:130).

Kralj je ubacio 27 poena uz devet asistencija, pratio ga je Koldvel Poup sa 25 poena, Voker je parirao sa 24, što nije bilo dovoljno da Hornetsi vežu petu pobedu.

Duel Bostona i Indijane bio je nadigravanje Irvinga i Bogdanovića, s time da je trijumf odneo Amerikanac uz 30 poena, lider hrvatske reprezentacije je ostao na 27, a zanimljivo je da su se ekipe izjednačile i dele četvrto mesto Istoka sa 45-31.

U Portlandu su i dalje u šoku zbog teške povrede Nurkića, ali je ekipa nastavila trijumfalan niz protiv Atlante, pali su Hoksi sa +20, čemu je najviše doprineo Lilard sa 36 poena i sedam asistencija.

Ipak, najveću dramu režirali su Minesota i šampionski Golden Stejt, Vulvsi su posle produžetka slomili prvake kao domaćini, i to sa pola koša!

Kari je dominirao sa 37 poena i pet asistencija, Durant je dodao 23, a Vigins je predvodio Minesotu sa 24 poena.

Kraj je bio kontroverzan i upečatljiv zbog faula koji je sviran Durantu pri 130:130, i to na 0.5 sekundi pre završetka produžetka.

Lopta je čak išla daleko od Taunsa, pravo u aut, a sudije su odlučile da časte Minesotu bacanjima, čak su se i igrači Vulvsa na klupi smejali zbog viđenog.

Trener Stiv Ker se čak gorko našalio posle meča, pitavši: Mislite na onaj lob koji je išao 10 stopa preko njegove glave?

Durent je posle meča bio direktan.

- Siguran sam da možete da se složite, trebalo je da igramo bar oš pet minuta. Marat, je l' se tako zove sudija? Bio je najbolji igrač večeras. Toliko dobar sa pištaljkom, znao je i da će me faulirati, pa je to dosudio pre nego što bih šutirao. Jedan od najboljih sudija svih vremena - sarkastičan je bio Durent, pa se osvrnuo na poslednju situaciju.

- Dovoljno je videti to jednom. Kraj meča, smeš li biti u kontaktu na kraju utakmice? Nisam širio ruke da bih ga gurnuo, zgrabio, nisam uticao ni na čiju kretnju. Plus, lopta je već išla van terena. Mislim, da li biste vi to svirali? Moj mali brat verovatno to ne bi svirao! Samo treba da nas puste da igramo - poručio je Durent.

Boston - Indijana 114:112

Atlanta - Portland 98:118

Minesota - Golden Stejt 131:130

Oklahoma - Denver 105:115

Juta - Vašington 128:124

Lejkersi - Šarlot 129:115

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA