≫ 

Bivši košarkaš FMP-a i Zvezde se razigrao protiv Minesote, Vučević i Orlando preslišali Bogdanovića! (VIDEO)

Misli većine košarkaša već su usmerene ka plej-ofu

  • 2

Košarkaši Filadelfije su na gostovanju savladali Minesotu 118:109, i to, bez prve zvezde ekipe Džoela Embida, koga je po košgeterskom učinku zamenio nekadašnji igrač FMP-a i Crvene zvezde, Džona Bolden.

Siksersi su od samog starta nametnuli svoj ritam i meč praktično rešili u prvoj deonici koju su dobili 38:20. Domaći košarkaši su do kraja dobili sve tri četvrtine, ali to nije bilo dovoljno da se rezultat izjednači i preokrene, pa je Fila slavila.

Bolden, koji je svojevremeno bez odigranog meča za Zvezdu prosleđen u Makabi, u odsustvu Embida odigrao je značajnu ulogu i postigao 19 poena, uz osam skokova i po tri asistencije i blokade.

Ipak, najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tobajas Heris sa 25 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok je Ben Simons bio na ivici  tripl dabla sa 20 poena, 11 skokova i devet asistencija. Srpski internacionalac Boban Marjanović  je za sedam i po minuta imao šest poena i skok.

Sa druge strane, Endru Vigins je predvodio svoj tim sa 24 poena, Karl Entoni Tauns imao je 21, a bivši igrač Filadelfije Dario Šarić po četiri poena i skoka, uz asistenciju i dve ukradene lopte.

Orlando Medžik savladao je Indijanu 121:116 uz odlične partije Bojana Bogdanovića i Nikole Vučevića. Reprezentativac Crne Gore bio je veoma zaslužan za trijumf sa 19 poena, a bolji učinak od njega imao je samo Eron Gordon sa 23 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Na drugoj strani pored Bogdanovića istakao se Daren Kolison sa 24 poena i devet asistencija.

U ostalim mečevima, Bruklin je Savladao Boston, dok Finiks našeg Igora Kokoškova nije uspeo da savlada Memfis na svom terenu.

NBA mečevi subota na nedelju: 

Bruklin - Boston 110:96

Hjuston - Sakramento 119:108

Detroit - Portland 99:90

Indijana - Orlando 116:121

Njujork - Majami 92:100

Čikago - Toronto 101:124

Minesota - Filadelfija  109:118

Finiks - Memfis 115:120

VIDEO: Bobi već počeo da pravi šou u svlačionici Filadelfije!

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA