Luda utakmica Baksa i Hoksa sa 271 poenom: Drama, produžetak i koš za pobedu u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Junak skoro revijalnog duela bio je "ruki" Trej Jang

  • 0

Privodi se polako regularni deo NBA lige, mnogi timovi su se pozicionirali u plej-of zoni, koja je odavno van dometa Atlanta Hoksa čiji je cilj za ovu sezonu "restart" i formiranje tima za sledeću sezonu.

Hoksi su na svom terenu ugostili lidera Istočne konferencije Milvoki Bakse, a skoro revijalni duel bio je više nego zanimljiv - rešen je nakon produžetka, i to poenima Treja Janga u poslednjoj sekundi za pobedu 136:135!

Nije se kandidat za "rukija" sezone proslavio poenterski kako zna i ume, ubacio je tek 12 poena, ali je bio na visini zadatka kada su nastupili trenuci odluke. U poslednja tri napada na utakmici, u finišu produžetka, podelio je dve asistencije (ukupno 16) i, za kraj, pogodio težak šut za pobedu u poslednjoj sekundi!

Pogledajte taj trenutak.

Milvoki je u Džordžiji igrao bez udarnih snaga: Adetokumba, Midltona, Bledsoa i Snela, ali je uprkos tome imao "pobedu u rukama" sa pet razlike na svojoj strani 70 sekundi pre kraja dodatnog vremena (133:128).

Ipak, od tada, nijedan poen nisu isporučili u koš Atlante i stigla je kazna serijom 6:0 u režiji Kolinsa, Lena i Janga.

Najefikasniji kod Atlante bili su anderson sa 24 poena, Kolins i Len sa 23, dok su Bakse "vukli" Braun sa 27, Frejžer sa 20 i Bruk Lopez sa 19 poena.

Hoksi su 12. na istoku sa skorom 28-49, dok je Milvoki bezbrižan na prvom mestu sa 57-20, tri pobede ispred Toronta.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA