Čovića ova rečenica sigurno najviše boli iz Ostojinog saopštenja: Podsetio ga na transparent koji je podelio Delije (FOTO)

Predsednik Partizana aludirao je na to da se Čović samoproglasio legendom

  • 2

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović u svom saopštenju je žestoko udario na predsednika Crvene zvezde, Nebojšu Čovića.

Bila je to njegova reakcija na saopštenje Zvezde koje je objavljeno u ponedeljak, a Mijailović nije šteteo prvog čoveka crveno-belih.

Posebno ga je potkačio time što je napomenuo da je u Pioniru svojevremeno osvanuo transparent u njegovu čast na utakmici Crvene zvezde i Budućnosti, na kojem je pisalo "Čoviću, legendo".

Transparent su okačili simpatizeri Zvezde, ali ne i najvatrenije pristalice Delije, pa je Mijailović ovde aludirao na to da je Čović sam sebe hteo da proglasi legendom, preko svojih instruiranih pristalica.

- Za tako kratko vreme ušao sam u društvo ne "samoproglašenih" na transparentima Pionira, već istinskih legendi Crvene zvezde, poput Dragana Džajića, Moke Slavnića, Ducija Simonovića i Zorana Radovića. Kad su takve veličine omalovažavane i vređane sa iste adrese, čast je, makar po tom osnovu, naći se u njihovom društvu - poručio je Mijailović, koji je podsetio i da Čović nije u dobrim odnosima sa Draganom Džajićem, sa kojim je imao i fizički sukob, kao i sa bivšim košarkašima i legendama crveno-belih.

VIDEO: Grobari koreografijom isprozivali Nebojšu Čovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šef

    2. april 2019 | 13:48

    Kad čačanski limar brani zvezdaše od Zvezde, sve vam je jasno. Ostoja se malo zaigrao, ali brzo će mu se reći gde mu je mesto. Finansijeri će mu sve objasniti!

  • Bosko

    2. april 2019 | 21:43

    Videcu dali ces se javiti sa svojim komentarom u subotu oko 20h , sve se plasim da ce te pevati onu '' obrisi suze mala moja ''

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA