≫ 

Razgrabljene karte za majstoricu u rekordnom roku: Partizan čeka pakao u crveno-belom grotlu Pionira! (FOTO)

Mnogi navijači su ostali bez karte, koje su podeljene za sat vremena

  • 20

Nezapamćeno interesovanje vlada za večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana gde će u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige (subota 18.00) biti odlučeno ko će u finale.

Igraće se pred navijačima Zvezde, koji su od ranog jutra čekali karte u Ljutice Bogdana 1a ne bi li došli do vredne hartije.

Karte su razgrabljene za sat vremena, pa će 7.000 navijača napraviti paklenu atmosferu u Pioniru u subotu od 18 časova.

Red za karte; Foto: KK Crvena zvezda

Mnogi nisu uspeli da stignu do karata, jer jednostavno nije bilo dovoljno karata. Više stotina navijača ostalo je bez ulaznica, a Zvezda se izvinila svima na klupskom sajtu uz reči da bi i Arena bila mala da primi sve zainteresovane za ovaj meč.

Takođe je Zvezda napomenula da navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulazak na meč.

Hiljade navijača u Ljutice Bogdana čekalo karte; Foto: KK Crvena zvezda

- KK Crvena zvezda podseća ovom prilikom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice" nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela dvorana biti obojena u crveno-belo.

Mnogi su ostali bez karte; Foto: KK Crvena zvezda

- Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde! Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

- Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će I njihove, kao i sponzorske ulaznice biti dodatno kontrolisane na ulazima I proveravan identitet vlasnika istih - navodi se na sajtu crveno-belih.

VIDEO: Nezapamćeno interesovanje za odlučujući meč Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    4. april 2019 | 16:26

    Kakvo crno grotlo? Biće sve pozorišna publika i pozorišna atmosfera kao i na prvom meču. A turističke agencije širom Evrope ponove uvode od sledeće godine ture za Bg i pionir kada Partizan igra mečeve Eurolige. Dolaze ljudi sa svih krajeva sveta da vide šta je navijanje i ljubav prema klubu.

  • Omegafff

    4. april 2019 | 13:41

    Kakav crni pakao,u prvoj utakmici bilo kao u pozorištu,mora to mnogo glasnije i bolje

  • Bane

    4. april 2019 | 13:37

    Hahaha neko mora dijeliti karte da napuni pionir o boze dragi :D hahahaha FMPCZ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA