Lebronu Džejmsu užasno smrdi iz usta, Korver i ja smo mu štelovali šut! NBA šampion iz Klivlenda opisao "Kralja" u tri stavke

Čak i kod Kralja, nešto mora da ne valja

  • 0

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Čening Fraj je na koledžu šutnuo samo 23 trojke, a posle 13 godina karijere u NBA postao je NBA šampion i 98. na listi najboljih trojkaša lige.

I sve to sa pozicije krilnog centra na kojoj završava karijeru na kraju sezone. Poneće uspomene iz Orlanda, Klivlenda, Finiksa, Los Anđeles Lejkersa, Portlanda, Niksa i neke od tih uspomena su manje prijatne od drugih.

On je od 2016. do 2018. igrao sa Lebronom Džejmsom u ekipi i pamtiće ga kao čoveka sa sa lošim zadahom.

- Broj 1, ima smrdljiv zadah. Baš. Broj 2, on je čudovište prirode. Na broju 3, Kajl Korver i ja smo mu namestili skok šut na jednu sezonu. Znam da Korver za to preuzima zasluge, ali Korver, Čening, sve je to isto. Uvek je sve oko Korvera - opisao je Fraj u razgovoru za The Athletic.

Dok je igrao za Finiks, Sansi su igrali i poslednje finale Zapada, pre devet godina. Od tada je Fraj dobro zapamtio i Kobija Brajanta koji ga je naterao na jedan porok.

- Prvi put sam zapalio cigaretu. Kobi nas je uništio tada tako žestoko da sam uzeo cigaru i zapalio je sa ljudima ispred jednog lokala. Nikad to više nisam uradio, ali sam tad osetio da je potrebno. Bili smo u Finiksu, ja ispred nekog bara i samo mislim o tome kako je Kobi neverovatan. Sam nas je razbio - priča Fraj.

I zaista, Brajant je u toj seriji prosečno ubacivao 33,7 poena i 8,3 asistencije uz natpolovične procente šuta, a Sansi su izgubili posle šest utakmica.

Kada je reč o Fraju, njegova najbolja sezona je bila 2010/2011 kada je imao 12,7 poena u proseku.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA