≫ 

Trener Partizana oštro odgovorio novinaru: Šta je bilo, rakija pre espresa jutros? (VIDEO)

Trinkijeri nije bio raspoložen za neka pitanja na konferenciji pred derbi majstoricu

  • 5

Trener Partizana Andrea Trinkijeri imao je zanimljivu reakciju na pitanje novinara da li je upao u zamku loše verbalne komunikacije koja poslednjih dana vlada između Zvezde i Partizana.

Dve ekipe u subotu od 18 sati očekuje treća, odlučujuća utakmica za odlazak u finale ABA lige i tenzije između dva predsednika Ostoje Mijailovića i Nebojše Čovića su podgrevane međusobnim saopštenjima.

- Molim te, ponovi mi dobro da ti dobro odgovorim, ne bih da izgubim koncentraciju. Ja upao u zamku? Šta je bilo, rakija posle espresa danas?

Jedino mi to što duva vetar malo smeta jer živim visoko. Ovo je veoma očekivano. Došao sam ovde i prvo sam se izvinuo. Ako to nije dosta, ti misliš kako god hoćeš.

Moja koncentracija je na terenu, a za druge stvari sam lepo rekao zašto i šta. Valjda nisi slušao ili možda imaš neku svoju agendu. Pogledaj šta je sutra na stranici, danas je gotovo - odgovorio je Trinkijeri.

VIDEO - Trinkijeri: Želeo bih da se izvinim za ovaj balet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    5. april 2019 | 16:04

    Kad se ovakav gospodin spusti tj odigra u vašem maniru musavci onda je pajser,italijanski prevarant i td...Koliko vi cigani imate kompleksa i kompleksa strasno a još strašnije je to sto vas vode dva čoveka kojima mržnja iz očiju navire DrTerzic i MagistroCovic..Zato nismo isti napred Partizan bravo Trinki

  • Biki

    5. april 2019 | 15:48

    Obična pajserčina.

  • Косингас

    5. april 2019 | 16:08

    Питам се, да ли би овако смео да понижава новинаре у Хрватској и Италији, својим домовинама... Само у Србији може овако, још му се неки Срби и смешкају... Као, испао је духовит...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA