≫ 

Dok je čekao evropske ponude, Paunić prihvatio onu egzotičnu koja se ne odbija

Srpski košarkaš karijeru nastavlja u Iranu, i to od plej-ofa

  • 3

Srpski košarkaš Ivan Paunić vagao je ponude iz Evrope, imao je nekoliko koje su mu bile primamljive, ali nijedna kao ona koja je iznenada stigla iz Irana.

Tamo će Paunić odraditi jedan deo sezone, u klubu Kamidor iz Teherana, koji je sa skorom 20:1 ušao u plej-of borbe, sada pojačan za povremenog srpskog reprezentativca.

Paunić je za Telegraf pričao o svom novom angažmanu, još jednom u živopisnoj karijeri.

- Imao sam na stolu nekoliko ponuda od evropskih klubova, najviše iz Španije i Grčke. Međutim, baš juče mi se javio klub iz Irana sa finansijski dobrom ponudom, koja mi zapravo odgovara najviše zbog minutaže koju ću imati, kao jedan od dvojice dozvoljenih stranaca, a samim tim i zbog oporavka od povrede kolena - sabira utiske Paunić.

Neće imati mnogo vremena da se privikava na novu sredinu i sistem igre, jer već narednog četrtka kreću presudne borbe za titulu.

- Plej-of počinje sledećeg cetvrtka, a završava se 5. maja. Tadaćcu taman moći da vidim šta i kako dalje - raportira srpski košarkaš koji je posle dugo vremena, u minulim FIBA "prozrima", bio deo nacionalnog tima.

Ivan Paunić u dresu reprezentacije Srbije Foto: MN Press

(S. Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    5. april 2019 | 17:51

    Srećno majstore 🏀

  • Aki

    5. april 2019 | 17:52

    Puno srece u nastavku sportske karijere. Sport ne poznaje granice. Sem na Balkanu.

  • Realno

    5. april 2019 | 19:50

    Evo i moju ženu (srpska verzija Wande Nare,žene Icardija) zovu da predjem u Barselonu, Čelsi i PSŽ...Ali ja ću ipak i dalje biti strelac za Petrovaradin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA