≫ 

Trinkijeri ne gubi moral posle poraza: Parni valjak se pokrenuo i neće da stane! Tomić me nije iznenadio (VIDEO)

Italijan nije želeo dublje da analizira meč, jer su ''vruće glave''

  • 33

Konferencija trenera Partizana Andree Trinkijerija, posle ubedljivog poraza njegovog tima od Crvene zvezde, počela je neprijatno po njega - poklonom u vidu bokserskih rukavica od strane jednog navijača crveno-belih!

Naravno, rukavice su aludirale na prethodnu izjavu Italijana da je Partizan spreman na bokserski meč. A o istom, koji je Partizan izgubio sa 84:63, Trinkijeri je rekao:

- Bili su favoriti i uspeli su, mislim da su bili bolji, čvršći i oni su projetkovani da se vrate u u Evroligu. Ovo za nas nije kraj trke, proces je krenuo. Moramo da se setimo odakle smo počeli, krenuo sam u novembru, polako smo se digli. Danas nismo uspeli efikasno da se borimo. Mislim da nije momenat za dublje analize, jer su još vruće glave. Ali proces je krenuo, Parni valjak je počeo da se pomera i neće da se zaustavi dok se Partizan ne vrati gde mu pripada mesto - rekao je Trinkijeri i dodao:

- Nismo pogodili nijedan otvoreni šut i jako je teško igrati. Sigurno da je loš početak uticao, imali smo 3-4 šuta koje je trebalo da pogodimo.

Da li je logično?

Foto: MN Press

- Koliko logite vidiš u sportu? Mislim da smo se borili, pokušavali smo da izdržimo, ali nismo dovoljno. Nije stvar u borbi, nego u kvalitetu. Morali smo da pogodimo 5-6 trojki da ostanemo u igri, zatvorili su reket i onda moraš da pogodiš, to je košarka, nije fudbal.

Šta se rekli igračima u svlačionici?

- Idemo dalje, znaš da je svlačionica kao Las Vegas.

Početak je bio loš, iznenađenje Lendejl i Marinković na klupi od starta?

- Odgovoriću ti, Lendejl je napravio pet faulova, prva godina kao profesionalni igrač. Zašto je prethodne utakmice bilo ok što je Lendejl bio na klupi?

Da li vas je Tomić nečim iznenadio?

- Iskreno, ne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ludo

    6. april 2019 | 20:52

    Aj nesto od Dantea.

  • Cubaka

    6. april 2019 | 21:11

    Koliko se ja razumem razlika je bila u tome sto je njihov trener od milion dolara citao citave nedelje Dantea a Tomic razradjivao takticke varijante za utakmicu.

  • Cacak

    6. april 2019 | 21:03

    Polu zabarski foler

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA