Marjanović odlično iskoristio minute i prestravio igrača Bulsa u pobedi Filadelfije! (VIDEO)

Bobi kao strah i trepet u reketu, nije svejedno kada ispred vas podigne ruku čovek visok 221 centimetar

  • 0

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa pobedili su Čikago Bulse u noći između subote i nedelju 116:96, dok su Bruklin Netsi iznenadili Milvoki Bakse sa 133:128.

Posle utakmice pauze, ponovo je igrao Boban Marjanović i svojih deset minuta iskoristio maksimalno koliko je mogao.

Bobi je ubacio deset poena i uhvatio još sedam skokova i imao je jedan zanimljiv potez u odbrani kada je zaustavio beka Bulsa Rola Alkinsa.

Alkins je krenuo u prodor kroz sredinu iz pika i hteo da izbaci flouter. Marjanović se našao ispred njega i podigao ruku, što kao da je uplašilo igrača Bikova koji se predomislio i umesto šuta probao da pošalje povratnu loptu.

Pogrešio je, a Filadelfija je poentirala u kontri. Fila je prvu četvrtinu krenula "na gurku" jer su Bulsi poveli na početku 6:0.

Siksersi se vraćaju i sredinom prve deonice Marjanović pogađa horog za izjednačenje, da bi nekoliko minuta kasnije Džej Džej Redik trojkom završio prvu četvrtinu 24:20 u korist Filadelfije.

To nije obeshrabrilo ekipu iz "vetrovitog grada" i oni su uspevali da drže korak, ali su od jačeg rivala gubili osam razlike na poluvremenu.

Redik je u trećoj četvrtini trojkom probio granicu dvocifrene prednosti posle dva minuta igre, a Embid i Simons su je povećavali dok Marjanović i Heris nisu pogodili za 80:60 u 33. minuta utakmice.

Bulsi su do kraja imali povremene nalete od po pet, šest poena, ali nisu uspeli da se suprotstave Filadelfiji koja je u poslednjih 12 minuta relativno lako sačuvala prednost.

Najefikasniji su kod pobednika bili Redik sa 23 poena i pet skokova i Embid sa 20 poena (10 sk, 5 as). Heris je postigao 16 poena.

Na drugoj strani se istakao jedino Džakar Sampson sa 29 poena, a Timote Luvavu, bivši igrač Mege je imao 14.

Bruklin Netsi su se u utakmici sa Baksima smenjivali u vođstvu i bilo je znatno zanimljivije nego u okršaju File i Čikaga.

Netsi su meč završili serijom 7:0 iako je Milvoki na dva i po minuta do kraja vodio 128:126.

Baksi su igrali bez svog najboljeg igrača i verovatno MVP-ja lige Janisa Adetokumba, koji ima problema sa povredom levog zgloba na nozi.

Dianđelo Rasel je predvodio "Mrežice" sa 25 poena i deset skokova, a Karis Levert je imao 24 poena.

U Milvokiju je glavnu ulogu imao Erik Bledso sa 33 poena i 11 asistencija, dok je Kris Midlton bio druga violina sa 24 koša.

Netsi su pobedom uspeli da se popnu na šesto mesto istočne konferencije gde prvo mesto drži upravo Milvoki tokom cele sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Dag Kristi za Telegraf o Bogdanoviću, Divcu, Stojakoviću i Kingsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA