Cibona srušila Zvezdine talente i osvojila juniorsku ABA ligu (VIDEO)

Juniori Crvene zvezde poraženi u finalu ABA lige

  • 0

Juniroska košarkaška ekipa Crvene zvezde (igrači do 19 godina) poražena u finalu ABA lige od vršnjaka iz Cibone, rezultatom 73:68.

Mlada ekipa Crvene zvezde nije uspela da osvoji ABA ligu u finalu koje je odigrano u Slavonskom Brodu pred 2.000 gledalaca, a u dvorani "Viljuš Slavonski Brod” najefikasniji kod crveno-belih bio je Bojan Tomašević sa 27 ubačenih poena, međutim, jedini koji ga je pratio u poenima i dvocifenim učinkom bio je Pavićević sa 10 ubačenih poena.

Ishod meča, ispostavilo se, umnogome je odredio početak meča i rana rezultatska prednost koju su stvorili talentovani košarkaši Cibone. Plus 6 na kraju 1. četvrtine, Cibona je uvećala na 45:34 tokom druge četvrtine.

U trećoj deonici crveno-beli nisu uspevali rezultatski da se približe i zakomplikuju utakmicu već u tom periodu, ali su na 6 minuta pre kraja meča vezanim poenima Mašića i Radosavljevića prišli ponovo na -6 poena zaostatka (62:68), i tada propustili priliku da potpuno preokrenu.

Čini se, poslednja šansa za potpuni preokret propuštena je na 3 minuta pre kraja, kada je Paponja pogodio trojku za 73:65. Do kraja meča crveno-beli su uspeli da dođu do 68 poena, ne i do pobede.

Crveno-beli se u nastavku sezone pripremaju za završnicu šampionata Srbije, kao i završni turnir Evrolige za igrače do 18 godinu (većina igrača ovog juniorskog sastava Crvene zvezde je 2001.godište) koji će se održati u Vitoriji.

VIDEO - Navijač dao bokserske rukavice Trinkijeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA