≫ 

Vesna Čović: Grozno je što me navijači vređaju, ali mi se ne sviđa ni to što su vređali Novicu Veličkovića!

- Navijači Zvezde su pokazali da su bolji od Partizanovih - rekla je Vesna Čović

  • 24

Vesna Čović, supruga predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića i majka plejmejkera crveno-belih Filipa Čović, komentarisala je majstoricu polufinala ABA lige i trijumf aktuelnog šampiona Srbije protiv Partizana!

Osim što je govorila o samom meču, Vesna se dotakla i atmosfere na tribinama, ali i uvreda koje je trpela od navijača Partizana u drugom meču.

- U majstorici je atmosfera bila divna, oduševljena sam. Navijači Zvezde su pokazali da su bolji od Partizanovih. Ne volim vređanje. Da se razumemo, ne dopada mi se ni to što su vređali Novicu Veličkovića. Odnosi između igrača dva tima su u najboljem redu, tako da to nije potrebno - rekla je Vesna Čović za Alo i nastavila:

Vesna Čović slavi pobedu ispred sina Filipa Foto: Marko Todorović

- Grozno je i kada mene suparnički navijači vređaju. Niti sam na terenu, niti šutiram na koš. Nema nijednog razloga za tako nešto, ali šta da se radi, idemo dalje u nove košarkaške pobede.

Podsetimo i to da Zvezdu već od petka očekuje početak finalne serije. U Beograd stiže podgorička Budućnost, dok je drugi meč zakazan za nedelju.

Inače, nije poznato gde će se igrati taj prvi susret. Hala Pionir je zauzeta zbog futsala, opcije su Železnik ili Arena.

VIDEO: Milan Kalinić se potukao, razbijena glava navijaču Zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    8. april 2019 | 08:32

    Jedno pitanje, ko je prvi poceo sa tim skandiranjem? Prvo su Zvezdini navijci pjevali tu pjesmu protiv FMPa dok i sami nisu postali FMP, pa je onda Covic postavio sboje vodje navijaca.

  • Nesa CZ

    8. april 2019 | 08:49

    Svi vi grobari koji Zvezdu nazivate fmp ste obični prostaci i iskompleksirani ljudi, čiji život nije ostvaren... Znate i stalno potencirate da je Zvezda napravila fuziju da bi se spasla, a ne znate ili se pravite blesavi, da je Zvezda opet vratila sve ono što joj pripada... Vrlo ste blizu da morate da pravite takvu fuziju da bi ste opstali. Neznam samo skim cete...

  • Pedja

    8. april 2019 | 08:01

    A sad i ona. Dajte im stalnu rubriku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA