Niko me nije zvao iz Zvezde, ali jeste iz Partizana: Kalinić otkrio ko mu je od crno-belih košarkaša pružio podršku posle incidenta u Pioniru!

Glumac i voditelj Milan Kalinić, dobio je podršku centra crno-belih

  • 15

Glumac i voditelj Milan Kalinić proteklog vikenda na večitom derbiju, sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave, a ceo incident bio je povod njegovog gostovanja na televiziji Pink u jutarnjem programu kod Predraga Sarape, gde je otkrio nove detalje u vezi sa celim incidentom. 

Ono što je posebno zanimljivo je da Kalinića, inače vatrenog navijača crveno-belih, niko iz kluba nije kontaktirao. Ali, iznenadni, neočekivani, poziv dobio je iz Partizana, od košarkaša Đorđa Gagića.

- Mi se ne znamo, i on nema moj broj telefona. Nabavio je i hoću stvarno da mu se zahvalim, mnogo mi je značilo. Niko me, recimo iz Zvezde nije pozvao, ali nema veze. Dobio sam poruku: "Druže, video sam sve, video sam neko koškanje. Čuo sam šta se desilo, nadam se da si dobro. Drži se, moja puna podrška."

- To mi je poslao Đorđe Gagić iz Košarkaškog kluba Partizan. Zahvaljujem mu se, mnogo mi znači. To je jedna divna stvar u celoj priči. 

Da podsetimo, i Đorđe Gagić na derbiju je imao manji incident, kada je pod žestokim pritiskom sa tribina "popustio" i burno reagovao posle uvreda koje su mu upućene.

VIDEO: Đorđe Gagić burno reagovao posle uvreda navijača Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fijasko

    8. april 2019 | 13:09

    Lazes Kalinicu Lazes. Kao sto si glumac 0 jos vece si moralno 0.

  • dox

    8. april 2019 | 13:22

    Mi smo veliki i u porazu...

  • Neki tamo

    8. april 2019 | 12:32

    Da je sreće da te više ne gledamo na utakmicama, kao i nabedjenog Zvezdaša Radojičića koji je bio na dve i po utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA