≫ 

Bogdan analizirao NBA sezonu i podsetio na spektakularnu trojku: Imao sam najteže leto u mojoj karijeri (FOTO) (VIDEO)

Bogdan zadovoljan, Kingsi jedva čekaju oktobar

  • 0

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović rezimirao je svoju drugu sezonu u najjačoj ligi na svetu. Bogdan je propustio početak sezone zbog povrede, ali vreme koje je od novembra nadalje proveo na terenu je bilo kvalitetno odigrano.

Iz nje je kao omiljeni trenutak izdvojio šut za pobedu protiv Los Anđeles Lejkersa 27. decembra prošle godine u Golden centru u Sakramentu.

- Druga godina je arhivirana! Uz najteže leto koje sam u karijeri imao i totalno drugačije iskustvo, zadovoljan sam svojom igrom i načinom na koji sam prolazio kroz sve što me je snalazilo.

- Ovo je definitivno najdraži trenutak moje druge sezone. Za ovakve stvari i momente igramo! Hvala vam svima na ljubavi i podršci, potrudiću se da nastavim da vas iznenađujem. Spreman za naporan rad - napisao je Bogdanović na Instagramu.

On je ove sezone prosečno imao 14,1 poen, 3,5 skokova i 3,8 asistencija na 70 odigranih mečeva za Kraljeve. Sakramento je u jednom trenutku bio i u plejof zoni, ali je do kraja sezone završio na devetom mestu Zapada (39-43) i sa mnogo iščekivanja gleda ka oktobru i novoj sezoni u NBA.

VIDEO - Bogdan Bogdanović za Telegraf.rs: Sada sve postaje jasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA