≫ 

Igrali smo odlično, vodili i onda smo pali, ne znam zašto: Gordić ubeđen da će Budućnost u nedelju biti mnogo bolja! (VIDEO)

Jedan od najboljih igrača Budućnosti i MVP prošlogodišnjeg finala kaže da će težak poraz od Zvezde biti motiv pred drugi meč u finalnoj seriji ABA lige

  • 4

Bek Nemanja Gordić, igrač podgoričke Budućnosti rekao je da on i saigrači jesu pričali u svlačionici Pionira, ali da se razlozi debakla u prvoj utakmici finala protiv Crvene zvezde tek moraju pronaći i analizirati.

Zvezda je pred sedam, sedam i po hiljada svojih navijača ozbiljno potukla Podgoričane sa 91:72, ponajviše sjajnim drugim poluvremenom u kom je domaći tim imao i više od 20 poena prednosti.

- Očigledno je da su drugo poluvreme igrali mnogo bolje, ali to što su nas ovako pobedili je motiv više da se vratimo preksutra i pokažemo karakter i odigramo bolji meč nego danas - rekao je Gordić novinarima posle poraza.

- Treba prvo da pogledamo film sa utakmice i onda će biti sve jasnije, ali su pred kraj druge i do kraja treće četvrtine postigli dosta lakih poena u tranziciji. Treba prvo to da branimo pa sve ostalo - kaže Gordić.

Na konstataciju da su prošle godine u finalu sa istim protivnikom igrali motivisanije, Gordić smatra da je to privid jer je Budućnost i u petak uveče imala prednost do pred kraj poluvremena.

- Motivisanije ili ne, igrali smo 17, 18 minuta odlično i vodili šest, sedam razlike i držali smo igru u našim rukama. I onda se desio se taj pad, treba da analiziramo zašto.

Promašili smo mnogo otvorenih šuteva, izgubili ritam u napadu. S druge strane, oni su pogađali i ušli u ritam, ima mnogo prostora da uđemo bolje u nedelju u meč - zaključio je Gordić.

Naredni meč dve ekipe je u nedelju od 19 sati.

VIDEO - Čović oprezan pred drugi meč u Pioniru: Očekujemo reakciju, biće drugačije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    12. april 2019 | 22:42

    Eto djona od obraza. Igrali odlicno!? Nije ni cudo, igrao kod grobalja, a sad prodaje veru za veceru, vecim siptarima od albanaca.

  • Aleksa

    12. april 2019 | 22:56

    Bice i Zvezda daleko bolja

  • Delija

    12. april 2019 | 23:52

    ZATO STO STE SVI VEROVALI SLEPO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA