≫ 

Čović i Delije će poludeti zbog izbora sudija za 2. meč protiv Budućnosti: Dva najomraženija arbitra i jedan Crnogorac!

Stari znanac predsednika i navijača Zvezde se vraća u Pionir

  • 45

ABA liga je odredila arbitre za drugi meč finalne serije u kome Crvena zvezda dočekuje Budućnost u nedelju. Pravdu će u nedelju od 19 časova u Pioniru deliti trojka - Damir Javor, Sreten Radović, Miloš Koljenšić.

Ova trojka se sasvim sigurno neće dopasti predsedniku kluba Nebojši Čoviću, kao i navijačima Zvezde, koji nisu zaboravili neke odluke Javora i Radovića iz prethodnih godina.

Radovića navijači Zvezde ne vole zbog pojedinih odluka iz prošlogodišnje finalne serije, u kojoj su se sastali isti rivali, a Javora su još od spornih odluka na evroligaškom meču sa Olimpijakosom, kada je u ključnoj situaciji dosudio aut za Grke, tvrdeći da je lopta dodirnula Marka Gudurića, što nije bio slučaj, pa je tadašnji Zvezdin igrač bio u neverici nakon utakmice, govoreći da je posredi bila greška sudije.

Čović je bio besan i posle suđenja Javora na prošlogodišnjoj utakmici finalne serije između Budućnosti i Zvezde u Podgorici.

Nebojša Čović uz teren je pratio prvi meč finalne serije; Foto: MN Press

- Ovo je bruka i sramota za regionalnu ligu i pitanje je da li će opstati. Pitanje je šta će sutra biti. Nijednu izjavu do ove nisam dao. Istu ovu izjavu bih dao i da je dobila Crvena zvezda. O Javoru, drvetu znamenitom, bolje i da ne pričam. Suđenje je bilo skandalozno, ovo je otimačina, krađa... Ovog petka sam prvi put video svašta, još je samo ostalo da sudija da za protivničku ekipu koš. Ovde Javor sudi kako mu narede i kako mu se objasni. Neće da vidi instant riplej da je pogrešio, jer je ta tvrdoglava mazga promenjenog identiteta. I to smo isto rekli, nemojte da gurate Javora jer imamo loše iskustvo. Pitam se kako je moguće da se sudije znaju četiri meča unapred? Oni su određeni na proslavama, to vidimo - grmeo je Čović posle godine.

Takođe, treći arbitar Miloš Koljenšić dolazi iz Crne Gore, što će upotpuniti nezadovoljstvo tabora crveno-belih.

Podsetimo, Crvena zvezda je prvi meč ABA finala rešila u svoju korist sa 91:72, a drugi se igra u nedelju od 19 časova. Šampion, koji će naredne sezone igrati i u Evroligi, biće tim koji bude prvi došao do tri pobede u finalnoj seriji.

VIDEO: Reakcija predsednika Zvezde dok navijači pevaju "Silov'o te Čović Bokane"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. april 2019 | 13:15

    Kako smeju da stave Crnogorca na utakmici gde igra klub iz iste drzave???

  • fisherman

    13. april 2019 | 13:56

    Posle sincnje pobede niko ne pominje sudjenje,a sudjenje je bilo katastrofa do momenta dok ih Zvezda nije slomila.Zvezdi je svirano sve i svasta i plasim se egal toka jer ce sudjenje biti diskutabilno kao da gledam.Gledao sam trecu tekmi Cedeevita Buducnost,gospoda sudije su ih unakazili tako da ...... NAPRED ZVEZDO,DA DOBIJEMO I DRUGU I ETO NAS TAMO GDE PRIPADAMO.

  • Marko

    13. april 2019 | 13:29

    Videli da smo klasu ispred njih pa počeli odma, za svaki slučaj! Iza njih je cela drzava a iza Zvezde niko, sami bijemo svoje bitke! SAMO JAKO ZVEZDO, DO EVROLIGE!!! 💪😆🔴⚪🔴⚪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA