Beron ohrabrio Delije: Sigurno neću propustiti 2. meč protiv Budućnosti!

Najbolji igrač Zvezde sa prve utakmice ističe da će biti spreman za nedelju

  • 2

Bili Beron je bio MVP prve utakmice između Crvene zvezde i Budućnosti i sa 19 poena je vodio svoj tim do trijumfa i 1:0 u finalnoj seriji ABA lige.

Ipak, svestan je da je to samo prvi korak.

- Ovo je dobar prvi korak, potrebna su nam još dva. Srećni smo, ali znamo da posao nije ni izbliza gotov. Skoro da smo tu - rekao je Beron posle meča, i napominje da će biti spreman za drugi duel, koji je na programu u nedelju od 19 časova u Pioniru.

- Da, dobro sam. Neću propustiti utakmicu, sigurno. Ekipa je u redu, u nedelju nas očekuje veliki meč i svaki sledeći dočekujemo kao najveći do sada u sezoni. Moramo tako da je gledamo. Videli ste nas, da smo u drugom delu izašli sa čvrstim karakrterom i sada nam ostaje da pogledamo snimak, da uočimo greške i da ih popravimo - rekao je Beron.

- Korigovaće neke stvari... Imaju veterane, imaju dobrog trenera. Videćemo. Na nama je da odmorimo, čeka nas subota, važan dan za odmor i pripremu. Moramo da odspavamo i da dočekamo sledeću utakmicu pripremljeni - zaključio je košarkaš Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA