≫ 

Divac dovodi bivšeg saigrača iz Lejkersa da bude trener Bogdanu i Kingsima!

Kraljevi dobijaju novog trenera do kraja vikenda

  • 0

Sakramento Kingsi i njihov generalni menadžer Vlade Divac su na pragu dogovora sa bivšim trenerom Los Anđeles Lejkersa Lukom Voltonom, javlja Adrijan Vojnarovski.

Divac je nedavno otpustio trenera Kraljeva Dejva Jegera, dok su Lejkersi raskinuli saradnju sa Voltonom, što je otvorilo mogućnost za dogovor koji bi trebalo da bude ozvaničen do kraja vikenda.

Bivši pomoćnik Stiva Kera u Golden Stejt Voriorsima nije zadovoljio Jezeraše jer ni sa Lebronom Džejmsom u timu nije uspeo da dogura do plejofa NBA lige, iako Lejkersi imaju jedan od perspektivnijih rostera sa Kuzmom, Ingramom i Bolom.

S druge strane, Kingsi su možda mogli da ostave prostora Jegeru još jednu sezonu jer u svojoj ekipi još uvek nemaju izraženu iskusnu zvezdu, ali su Badi Hild, Dieron Foks, Bogdan Bogdanović, Heri Džajlz, Mavin Begli i ostali vodili Kraljeve do skora od 39 pobeda i 43 poraza, odnosno devetog mesta na Zapadu.

Volton i Lejkersi su bili odmah iza na desetom mestu sa 36 trijumfa, dok su 46 puta poraženi izlazili iz hala. Inače, Divac i Volton su čak i igrali zajedno u sezoni 2004/2005, poslednjoj u Divčevoj karijeri. Volton je za Lejkerse igrao do 2013. godine.

VIDEO - Danilović: Razotkrio dva najveća mita o svojoj karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA