NBA Top 10: Jokić gledao kako mu "ubijaju" saigrača, Vučević kucao, a Ogastin trojkom utišavao Toronto (VIDEO)

Zanimljivo je bilo prve večeri plejofa NBA lige

  • 1

Najbolji potez večeri izveo je Di Džej Ogastin koji je trojkom na tri sekunde do kraja obezbedio pobedu Orlandu protiv Toronta u Kanadi, iako su Reptorsi još jednom bili dominantno tokom regularnog dela sezone.

Drugo mesto pripalo je Stefu Kariju koji je trojkom za 108:92 protiv Los Anđeles Klipersa postao najbolji trojkaš u istoriji plejofa. Prestigao je Reja Alena i sada ima 386 trojki, a sva je prilika da će u dolazećim godinama samo učvrstiti svoj rekord.

Treći najbolji potez večeri je brutalno zakucavanje Derika Vajta grudi u grudi sa Polom Milsapom, jednim od najboljih defanzivaca lige na poziciji četvortke. U okršaju Denver Nagetsa i San Antonio Sparsa, centar Denvera Nikola Jokić samo je nezadovoljan mogao da isprati ovaj potez Vajta.

Na listi su još i Jokićev saigrač Džamal Marej koji je imao lep prodor protiv Sparsa, ali i Karijeva asistencija za Drejmonda Grina, Ogastinova magija i asistencija iza leđa za zakucavanje Nikole Vučevića, Kevin Durent...

VIDEO - Jokić: Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    14. april 2019 | 15:38

    Naravno da cast biti najbolji u Srbiji...A to je Jokic ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA