Gurović: Budućnost ništa nije pokazala, Zvezda u svakom momentu zna šta radi! (VIDEO)

Odlična partija Zvezde oduševila je Gurovića

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti igraju drugi meč finala plej-ofa ABA lige, a jedan od navijača u hali Aleksandar Nikolić bio je i proslavjeni košarkaš i navijač Zvezde MIlan Gurović. 

On je za Telegraf na poluvremenu istakao da je prijatno iznenađen igrom crveno-belih, i ističe da ne bi trebalo da bude problema u trećem meču u podgorici.

- Očekivao sam da Budućnost pruži veći otpor, ali se ispostavilo da Budućnost ide na previše individualnih rešenja u napadu što nije dobro. Sa druge strane vidimo Zvezdu koja igra timski i koja u svakom momentu zna šta radi - istakao je on i dodao:

- Od početka sezone, do sada Zvezda je dizala formu kada jebilo najpotrebnije.  MIslim da su na pravom putu, kada je najvažnije i mislim da ih neće omesti atmosfera u Morači. 

Zanimljivo je i to, da Gurović smatra da za crveno-bele, ako se ponovi slična igra, nema opasnosti u 3. utakmici.

-  Mislim da nisu pokazali u ove dve utakmice. Negativno sam iznenađen, ali moramo da uzmemo u obzir da im Crvena zvezda nije dozvolila da se razigraju. 

Ceo razgovor sa Gurovićem pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA