≫ 

Adetokumbo i Milvoki se poigravali, Detroit nije imao šta da traži protiv Baksa! (VIDEO)

Milvoki lagano s Detroitom

  • 1

Košarkaši Milvoki Baksa demonstrirali su silu u prvoj utakmici prve runde plejofa Istoka NBA lige protiv Detroit Pistonsa 121:86.

Baksi su već do poluvremena pokazali zašto su tokom regularnog dela sezone bili i najbolja napadačka i najbolja odbrambena ekipa lige, a Janis Adetokumbo zbog čega je zaslužio da dobije priznanje MVP igrača ove sezone, uprkos nerealnim brojkama Džejmsa Hardena.

Adetokumbo, Kris Midlton, Bruk Lopez i Donald Sterling su pogocima doveli svoj tim u prednost 18:4 već posle tri i po minuta igre i već tada je postajalo jasno da će Detroit teško izaći na kraj sa velikim favoritom.

Baksi su tako posle 24 minuta igre imali 70:43 i praktično već obezbeđenu pobedu. Vejn Elington i Andre Dramond su na drugoj strani promašivali, kao i Redži Džekson i Ton Mejker i Milvoki je u nastavku samo potvrdio trijumf.

Grik Frik je bio najefikasniji kod pobednika sa 24 poena i čak 17 skokova (4 as), Džordž Hil je imao 16, Erik Bledso 15, a Midlton i Lopez po 14 poena. Luk Kenard je bio jedini koji se istakao u Pistonsima sa 21 poenom, Dramond je imao 12, koliko i Džekson.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. april 2019 | 08:07

    Шта онда рећи за Звезду. Па ми би толико кошева дали за мање времена, да није било пуно промашаја са пенала. Само Ненадић 4 промашио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA