≫ 

Bobi bacio 2 legende NBA u trans jednim potezom! Zatrpao je koš Bruklina, Fila ubacila 145 poena za 1-1! (VIDEO)

Lep učinak za 18 minuta na parketu

  • 4

Košarkaši Filadelfije pobedili su Bruklin sa 145:123 za 1-1 u plej-ofu NBA lige, čemu je veliki doprinos imao Boban Marjanović.

Zatrpavao je Bobi koš, često je sa poludistance umeo da pokaže meku ruku, u prvom poluvremenu imao je veliki ofanzivni doprinos za održavanje rezultata, da bi onda početkom poslednje deonice još jednom zablistao, a na kraju je njegov tim došao do čak 145 poena.

Marjanović je za 18 minuta na parketu imao 16 poena, asistenciju i osam skokova, uz šut 8-14 iz igre, a najefikasniji su bili Embid sa 23, Haris sa 19 i Simons sa 18 poena.

Dinvidi je predvodio Bruklin sa 19 poena, Rasel je dodao 16.

Zanimljiv je bio momenat na meču kada je Bobi bez skoka uhvatio loptu između dvojice igrača i lagano poentirao, što je Dikembea Mutomba i Alena Ajversona oduševilo.

Takođe, umeo je da napravi blok za dvojicu igrača, kako bi Simons mogao da se prošeta do koša za lagane poene, a još nekoliko puta je izazvao lepe reakcije dvojice legendarnih NBA asova, Mutombo se posebno oduševljavao mekom rukom srpskog gorostasa, kada god bi bio usamljen daleko od obruča.

Nakon duela, Bobi je samo skromno još jednom ponovio da se samo trudi da iskoristi prednost svoje visine i da mu je ovaj put dobro išlo.

Naredni meč igraće se 19. aprila, kada će Bruklin biti domaćin, već dan kasnije, na programu je 4. utakmica. U petom duelu, opet će Siksersi biti domaća ekipa, 23. aprila.

VIDEO - Duda Ivković objasnio šta Budućnost mora da uradi da ostane u seriji sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    16. april 2019 | 08:32

    Boban Car.Tako je Srbine

  • milance

    16. april 2019 | 09:21

    Najpotcenjeniji igrac u NBA...covek kad god igra pravi lom!

  • Bobinator

    16. april 2019 | 10:16

    Boban je najdominantniji igrac danasnjice. Ako primi loptu sa dve ruke u reketu to je 99% koš. A posto nije amerikanac ne mogu mu dati minutazu koliku zasluzuje. Jer bi ostali pali u njegovu senku. Prosto je igrac koji je nerealan. Zato mu ne daju da igra koliko zasluzuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA