≫ 

ABA liga zaslužuje dva evroligaša, radi se na tome: Miško Ražnatović najavio novo mesto za jadranske timove!

Da li je na pomolu povratak starog sistema?

  • 6

Dok se Crvena zvezda i Budućnost bore za titulu u ABA ligi jer je to jedini način da se uđe u Evroligu, postoji opcija da od sledeće godine još jedno mesto vodi u elitu.

Poslednji put, ABA liga je imala dva predstavnika u sezoni 2015-16, a sada je mogućnost proširenja najavio agent Miodrag Ražnatović, u razgovoru sa studentima na Ekonomskom fakultetu.

- ABA liga definitivno zaslužuje još jedno mesto u Evroligi. Mnogo sam se bavio time, jer je to od značaja za moj posao i nema mnogo sredina koje više zaslužuju vajld-kard - rekao je on, a prenosi Mondo.

- Mislim da postoji ozbiljna šansa da neko iz ABA lige dobije to i da sledeće godine regionalna liga ima dva predstavnika. Mislim da se mnogo napora ulaže u to.

Ražnatović je najavio i povratak Nikole Jokića u nacionalni tim.

VIDEO - Duda Ivković objasnio šta Budućnost mora da uradi da ostane u seriji sa Zvezdom

Rezultat iz Amsterdama (1:1) promovisao je Juventus u velikog favorit za prolazak u polufinale, ali šta ako Ajaks večeras ponovi partiju iz Madrida kada je Real stradao sa 4:1? Kvota na Juventus je 1,70, a na duplu šansu X2 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Juventus - Ajaks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    16. april 2019 | 08:56

    I bice dva mesta sledece sezone, Zvezda i Olimpijakos

  • Milos

    16. april 2019 | 09:54

    Kakav Olimpijakos kakvi bakraci. Mogu biti bratski klub nekome kolilo hoce, ali meni nisu posle onog poraza kad nam je trebalo za prolaza. Nisu nas morali pustiti ali su zapeli da pobijede a sledece kolo lezerno izgubili kuci jer im nije nista znacilo. Ne mrzim ih ali ih i ne volim nesto posebno nakon svega toga. Nepotrebni za aba ligu i srpsku kosarku.

  • Www

    16. april 2019 | 09:48

    Oni gledaju da ne bude ni jedan iz Srbije a kamoli dva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA