≫ 

Budućnost neće prodavati karte, deliće se navijačima: Interesovanje za nekoliko hiljada prevazilazi kapacitet Morače!

Biće pakleno u sredu

  • 8

KK Budućnost dočekaće Crvenu zvezdu u sredu u 19 časova u 3. meču finala ABA lige, a karte neće biti u slobodnoj prodaji.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnost Volija i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za više hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača. Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige.

Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30 i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih - zaključuje se.

Zvezda u seriji vodi 2-0, delegirane su već sudije za treći meč, a utakmica je najavljena i saopštenjima crveno-belih i Budućnosti, pošto se oglasio prvi čovek Podgoričana Bokan.

Četvrti meč igraće se u petak ako pobedi Budućnost, a potencijalni peti meč na programu je u ponedeljak 22. aprila.

VIDEO - Povreda Perperogula posle neverovatne trojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rea

    16. april 2019 | 13:54

    Da ih stave u slobodnu prodaju, 80% bi bilo navijača CZ!

  • Čika delija momak

    16. april 2019 | 13:38

    Dođite milogorciiiii!!! Hohoho Odraćemo vas sada 57 razlike, ne valja prekidati niz! Da se slavi u sred Morače! Živela Srbija!

  • ODŽO

    16. april 2019 | 14:33

    Taman cela Podgorica da stane u "moraču"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA