≫ 

Imamo 48 sati da pronađemo nešto između svojih nogu: Jasikevičijus u rebusu posle teškog poraza od Željka

Čuveni Šaras dao je izjavu u svom prepoznatljivom stilu

  • 0

Trener Žalgirisa iz Kaunasa Šarunas Jasikevičijus bio je potpuno razočaran katastrofalnim ishodom prve utakmice četvrtfinala Evrolige između njegove ekipe i Fenerbahčea, ali je istakao da nema vremena za žaljenje.

- Imamo 48 sati da promenimo svoje izraze lica i da pronađemo nešto između naših nogu - rekao je Jasikevičijus posle meča u kom je litvanski tim demoliran 76:43.

- Svi moramo da preuzmemo odgovornost, posebno ja. Igračima nije dopušteno da shvate kako se sve odlučuje fizičkim kontaktom, onim čime nas je protivnik potukao. Nismo pronašli ništa čime bismo mogli da ih kaznimo i gde bismo to mogli da uradimo - dodao je trener Žalgirisa.

Jasikevičijus je dodao da je sad pred njim i pomoćnicima pauza tokom koje će probati da nađu rešenje za defanzivu istanbulskog tima u drugoj utakmici koja se takođe igra u Turskoj 18. aprila.

- Fener je igrao u skladu sa svojim pravilima. Mi u stručnom štabu nismo mogli da nađemo gde da ih napadnemo i kojim intenzitetom da igramo. Probaćemo bolje i pregledaćemo snimke - rekao je Šaras.

VIDEO - Željko Obradović: Najveći prtisak mi je gde da vodim Jasikevičijusa na piće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA