≫ 

Šta da radim, uzmem pištolj i ubijem sebe? Repeša o atmosferi linča: Ovo nije bilo ni blizu onoga u Beogradu, izvinjavam se ako je neko uvređen! (VIDEO)

Repeša je minimalizovao dešavanja u Morači

  • 24

Trener košarkaša Budućnosti, Jasmin Repeša, uputio je izvinjenje svima koji su napadnuti na meču protiv Crvene zvezde, ali uz opasku da je bilo gore u Beogradu, iako snimci svedoče drugačije.

U Beogradu je bilo uvredljivih skandiranja koja jesu za osudu, ali se u Podgorici otišlo korak dalje, pa su pojedini navijači komotno šetali po centru terena i pljuvali košarkaše dok su izlazili na zagrevanje, a čak je policija jednom morala da sprečava upad na klupu.

Branko Lazić je pohvalio atmosferu i dobio aplauze novinara iz Crne Gore, koji su mislili da će time minimalizovati skandalozna dešavanja u Podgorici - odmah je uzvratio kontrapitanjem, podsetivši šta se sve desilo u Morači.

Onda se oglasio i Repeša.

Ja ću biti postojan, ako je bilo ko uvređen, povređen, ja lično se izvinjavam. Mislim da nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu. Ako je bilo ko na bilo koji način uvređen, Jasmin Repeša se izvinjava, to je ono što ja mogu napraviti. Mislim da je to sa moje strane korektno. Šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem sebe? Da pobegnem od svih vas, publike beogradske?

O MEČU

- Čestitao bih momcima na istrajnosti da se dođe do pobede, nije bilo lako posle pet poraza u nizu. Prvo poluvreme se igralo sa previše emocija, to je nosilo nesporazume u odbrani. Dosta grešaka i njihov fantastičan šut, koji teško da može da traje 40 minuta. Dobar rezultat posle 20 minuta, prenaglašena emocija se videla na -4 pri nesportskoj Bitadzea, pa onda natrag na -10. Drugo poluvreme je dobro defanzivno, to bi bilo to.

O BROJNIM PADOVIMA BUDUĆNOSTI POPUT ONOG U BEOGRADU

- Svaki meč je priča za sebe, svaki meč treba analizirati posebno, istina je da puno utakmica ove godine ima neku sličnost. Najveća je da recimo posle faza dobre igre, prvih 17 minuta u Beogradu, desi nam se napravimo faul, dobijemo tricu, naše greške su bile, nije to bio plod igre Zvezde.

JOŠ O ATMOSFERI

- Masa puta se desilo da posle toga nismo u stanju da se vratimo. Mislim da je večeras bila neka druga priča, ono što ponavljam i što sam ponavljao, treba pobedu graditi korak po korak, sigurno je da je atmosfera bila podstrek da se emocije probude više nego što treba. U takvom mentalnom sklopu, bilo je previše nesporazuma. Pogodili su u 1. poluvremenu mnogo toga, da su pogađali i dalje, bio bi neki egal. Ali tako je kako jeste.

O ČETVRTOM MEČU

- Sigurno je da posle 3. meča nema nepoznanica. Igrači se poznaju, individualne karakteristike. Da li će neko iskočiti kao Rivers u prvom delu, to se dešava u ovakvim mečevima...  Koti Klark ima puno problema, a večeras je tražio i izmenu, u redukovanoj minutaži od oko 15-20 minuta, dao je bitan doprinos. Mada njegov prvi ulazak na Riversu nije bio najbolji.

Varvari laserima provocirali Čovića, on im odgovorio poljupcima

Navijač Budućnosti nasrtao na igrače Zvezde na parketu

Bitadže udario Riversa po licu i dobio tehničku

Varvari napali klupu Zvezde, policija sprečila haos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    17. april 2019 | 22:10

    Klasičan croasanski lažov.

  • Mad4red

    17. april 2019 | 23:06

    Jjoooojj samo da bude 5ta pa da nam dodjes ponovo

  • savet 😊

    18. april 2019 | 04:35

    Sve se ovo ovde i desilo zbog Repeše!! On je sve ovo i izazvao i isprovocirao! Nula od trenera i od čoveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA