≫ 

Ljudi, 40 minuta su nas pljuvali, ovakvu mržnju nisam video ni u Zagrebu! Povređeni funkcioner Zvezde iz Morače jedva izvukao živu glavu

Pozdravio Jasmina Repešu zbog komentara o pljuvanju u Podgorici

  • 62

Član uprave beogradskog košarkaškog kluba Crvena zvezda Saša Vlaisavljević, užasnut dešavanjima na meču protiv Budućnosti u Podgorici, izjavio je da takvu mržnju nije video ni u Hrvatskoj tokom rata.

- Pogledajte, ovim su nas gađali (pokazao je na veliki metalni predmet). Ko je mogao da očekuje ovako nešto - rekao je Vlaisavljević za "Blic".

Kako je naveo, ne zna šta da očekuje od narednog meča, jer su sada Begrađani jedva živu glavu izvukli.

- Previše je svež da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli. Ispljuvani smo 40 minuta... Niko me u životu nije pljuvao, tako da pozdravljam (trenera Budućnosti, Jasmina) Repešu, što se tiče (njegovih komentara oko) pljuvanja. Bolje da ništa ne kažem više - istakao je Vlaisavljević.

Upitan da prokomentariše to što je pomenuti strateg Podgoričana istakao da je "u Beogradu bilo gore", jedan od čelnika KK Crvena zvezda kratko je odgovorio:

- Ne mogu da zaoštravam situaciju, nisam u toj funkciji, hoću da pomognem Zvezdi da osvoji ABA titulu i da odemo u Evroligu. Ali, ljudi, mi smo 40 minuta pljuvani - rekao je Vlaisavljević.

On i Branislav Baćović su možda i najteže prošli u Morači, a OVDE možete videti  čime su sve pogođeni u prestonici Crne Gore. Da podsetimo, Zvezda je u trećoj utakmici finala ABA lige poražena u Morači 80:72 i sada vodi 2-1 u seriji.

Crveno-belima je potrebna još jedna pobeda da bi obezbedili igranje u Evroligi naredne sezone. Četvrta utakmica se igra u petak.

U prvom meču četvrtfinala Evrolige Fenerbahče je uništio Žalgiris, a ako mislite da će se takav scenario ponoviti i večeras, kvota na pobedu Fenera sa više od 14,5 poena razlike je 2,29. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Žalgiris (19.45).

VIDEO - Navijač Budućnosti nasrtao na igrače Zvezde na parketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    18. april 2019 | 10:26

    Dok njihova deca studiraju u našem Beogradu oni nas pljuju i gadjaju ekserima.

  • Vesna

    18. april 2019 | 10:21

    Ustanite braco Crnogorci, recite da to niste vi, Beograd je pun vase dece koja ovde uzivaju, zasti vas brukaju siptari, poturice, MI smo jedan narod.

  • djura dhuric

    18. april 2019 | 09:01

    ovde je rec o obostranom pljuvanju 2 bratska naroda,a sve zbog visedecenijskog jaza koji je napravio 1 covek koji i dalje radi to isto,a crnogorci kao da su im zatvorene oci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA