≫ 

Ekskluzivni video pakla iz Morače: Varvari utrčali na teren, uneli se Topiću u lice i počeli da ga pljuju!

Svi incidenti u Podgorici zabeleženi na jednom snimku

  • 56

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Budućnosti 80:72 u trećem meču finala plej -ofa ABA lige, čime je serija produžena za još jedan meč i to četvrti koji će biti odigran u petak (19.00 Arena sport. 02 TV)

Malo je reći da su košarkaši i delegacija Zvezde pretrpeli pravu torturu u Morači gde su bili nemogući uslovi za igru. Vređanje sa tribina je uobičajen kolorit, ali ulazak na pola terena navijača koji sede u prvom redu i pljuvanje, vređanje igrača Zvezde na terenu je katastrofalan propust organizatora, ili možda i nije propust?

Ova video od četiri minuta pokazuje sve incidente koji su se dešavali tokom meča u Morači, a najupečatljiviji je upravo taj na početku, kada se trojica "hrabrih" Đetića zaleću na košarkaše Zvezde koji se zagrevaju i na pomoćnog trenera Milenka Topića, koji je bio igrač Budućnosti.

Oni dobacuju najuvredljivije psovke šutiraju upaljače sa parketa ka njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiniMe

    18. april 2019 | 14:11

    Ja stvarno ne znam zasto se crnogorcima dopusta da u Srbiji imaju specijalni status. Vize im uvesti,zabratinti da nam uzimaju nasa radna mesta,svi lepo nazad pa tamo radite i volite Mila,manite se nas vise.

  • Berane

    18. april 2019 | 15:18

    Pa me kao crnogorca pitaju sto ne volim svoju drzavu.... Ovakvu nikad, ovo nisu crnogorci ovo su nesoji ljudski...

  • Dex

    18. april 2019 | 14:45

    Ljudi nije njima lako ,shvataju oni da ce za tridesetak godina da nestanu bice to sve siptarija ,zenice se i udavati sa siptarima ,zene ce im radjati male siptarcice ,ali sami su krivi za to prodali su se za malo para .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA