≫ 

Čović posle jos jednog gostovanja na TV-u: Tačno se znalo ko treba da me ubode i koliko šrafova treba da dobijem u glavu!

Prvi čovek Zvezde kaže da su svi napadači iz Morače identifikovani

  • 73

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović okrivio je prvog čoveka Budućnosti Dragana Bokana za napad na igrače Zvezde tokom treće utakmice finala ABA lige u podgoričkoj Morači.

Zvezda je prve dve utakmice finala ubedljivo dobila na svom parketu, pa je ona tesno poražena u dva podgorička okršaja, a o trećem još bruje srpski mediji zbog očajne organizacije i ugrožavanja bezbednosti crveno-belih.

- Moram da vam kažem da se sigurno neće desiti u Beogradu ono što se desilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživeo, da igrači idu na teren, na zagrevanje, a da ljudi sa sedišta pored terena i to znameniti članovi pretežno iz DPS-a, ili kako ga mi zovemo podmlatka DPS-a, prilaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvanje, direktno u lice, udaranje - kazao je Čović u razgovoru za Prvu.

- Takođe, policija u civilu koja je bila tu, koristila je svaku priliku da onako "mune" ponekog igrača. O kojim ljudima se radi: neverovatno je da Amar Nuhodžić, sin oca Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore predvodi celu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari - pita se Čović.

On je otkrio i imena svih onih koji su na terenu pravili ekscese.

- Sledeći među jurišnicima je Miroslav Miro Nedović, on je u crnom prsluku. Golubović Miloš, sin predsednika Privredne komore Crne Gore Vlastimira Golubovića, jednog od finansijera Budućnosti. Tu je Zoran Marković, sin vlasnika Lovćen osiguranja, taj napada Milenka Topića koji je toj istoj Budućnosti doneo dve ili tri titule, i Filipa Čovića, zamahuje nogom na njih. Nikola Kovačević u plavo-belom dresu, to je neki arhitekta. Aleksandar Mijailović Bemaks, finansijer Mege i tako dalje. Svi su identifikovani, za sve njih imamo podatke - kaže Čović.

Predsednik Zvezde je za sve to okrivio Dragana Bokana i prokomentarisao zašto nije ispratio iz hale celu, već samo deo treće utakmice.

- Meni je za treću utakmicu spremljena kanonada linča i to ne pljuvanjem, nego tiplovima, šrafovima. Tačno definisana ekipa, znalo se ko me napada, kako me napada, ko treba da me ubode, a ako stignem do klupe koje sve šrafove treba da dobijem u glavu - priča Čović.

Poslednja, peta utakmica finala ABA lige igra se u ponedeljak od 19 sati.

VIDEO - Linč košarkaša Zvezde u Morači iz drugog ugla: Varvari se unosili Tomiću u lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. april 2019 | 12:12

    Nevjerovatno sto radi covjek.Da li ovaj covjek imalo ima obraza?Covicu,ti si sve ovo zakuvao,ali najgore je to sto ti ovo nije prvi put,ti stalno ovo radis,msm da bi te trebalo udaljiti iz kosarke.

  • PG CG

    21. april 2019 | 11:59

    Uh koju srecu si imao moj Covicu. Dobro je pa si preteka

  • Danijel

    21. april 2019 | 11:37

    Ovome nema pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA