≫ 

Tebe ćemo da je*emo sutra, ti to najbolje znaš: Paklen doček za košarkaše Budućnosti već na aerodromu, Gordić na meti provokatora (VIDEO)

Goste iz Podgorice čeka veliki pritisak sa tribina u ponedeljak, može se to zaključiti i na osnovu ove prepirke sa jednim navijačem Zvezde

  • 29

Košarkaši Budućnosti stigli su u toku dana u Beograd, a u ponedeljak će na megdan Zvezdi u "majstorici" finalne serije ABA lige gde će, po svim najavama i nakon onoga što se dešavalo u Podgorici, imati paklen doček u hali "Pionir".

Imali su zanimljiv prijem već po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" gosti, pokušali su što neprimetnije da se izvuku iz gužve, ali ih je primetio jedan navijač Zvezde i krenuo da ih vređa dok su ovi išli jedan iza drugog ka izlazu.

- Ovo go*no ovde, razumeš... - čuje se glas iza kamere telefona. Na meti mu je bio Nemanja Gordić.

- Kako je ova pi*ketina došla ovde, smrdljiva. Tebe ćemo da *ebemo isto sutra, to ti najbolje znaš. Samo se smej pi*ko, smej se, smej se, možeš da mašeš glavom - obraćao se direktno Gordiću, koji je na trenutak zastao i nešto odgovorio momku koji je provocirao.

Pogledajte trenutak kada navijač Zvezde dobacuje igračima Podgoričkog tima, među kojima je i gazda kluba Dragan Bokan (na trenutak se vidi kako promiče).

U toku dana Zvezda je održala trening pred meč sezone, prisutna je bila i grupa navijača koja je došla da pruži podršku Laziću i drugovima dan uoči duela za titulu i Evroligu.

VIDEO: Navijači Zvezde na Malom Kalemegdanu u redu za ulaznice za peti meč protiv Budućnosti   

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A gde Nemanju????

    22. april 2019 | 00:01

    Decko je Srbin, Hercegovac, sta je on zgresio? Hajde da zabagujemo ove primitivce i pokazemo da je vise nas gospode. Nedelja pred Vaskrs je, ljudi!

  • Kejli

    22. april 2019 | 00:05

    Ima bre da ih pojedemo na terenu zajedno sa MILOM

  • Ivan

    21. april 2019 | 23:56

    Sa bezbedne razdaljine dobacujes mrmljajuci sebi u bradu. Bas si junacina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA