≫ 

Na prljave akcije u Podgorici, morala je da usledi reakcija: Čović se izvinio javnosti zbog incidenata!

Predsednik Zvezde istiće da je jako brinuo zbog dešavanja na početku utakmice protiv Budućnosti

  • 26
KK Crvena zvezda - KK Budućnost

Foto: Marko Jovanović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je povodom kašnjenja pete utakmice finala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, kao i incidenata, da je „posle prljavih akcija u Podgorici morala da usledi reakcija”, kao i da se on zbog toga izvinjava.

- To što se dešavalo na početku je nešto zbog čega sam jako brinuo. Na prljave akcije u Podgorici morala je da usledi reakcija. Nemam nameru da pričam o tome i da apsolviram to večeras. Znam šta je bilo kao provokacija, kako je koji igrač izlazio na teren. Ipak, ja se zbog svega toga izvinjavam javnosti - rekao je Čović novinarima.

VIDEO:Pogledajte kojom pesmom navijači Zvezde provociraju Budućnost da izađu iz svlačionice

Utakmica je trebalo da počne u 19 časova, ali je početak pomeren za 58 minuta pošto je nekolicina navijača Zvezde ušla na parket prilikom zagrevanja igrača, nakon čega su košarkaši Budućnosti napustili parket.

VIDEO: Skandal u Pioniru, navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

Budućnost je pre početka utakmice saopštila da su igrači gađani kovanicama, baterijama za mobilne telefone, kamenjem, upaljačima i stolicama, a da su fizički napadnuti Nemanja Gordić, Noris Kol i Erl Klark.

Čović je rekao da se Crvena zvezda večeras pozabavila da „spreči reakciju” navijača posle dešavanja u Podgorici.

- Zvezda se nikada nije bavila vređanjem porodica, isticanjem transparenata. To što me drugi nabeđuju i ubeđuju u druge priče, to oni polaze od sebe i o sebi pričaju. Mi smo se danas bavili organizacijom da sprečimo reakciju.

VIDEO: Tomić kakvog niste videli, pukle ga emocije, zagrlio Čovića pa zapevao

Upitan da li su izjave trenera Budućnosti Jasmina Repeše zakuvale atmosferu, Čović je kazao da mu je „smešno da komentariše izjave trenera”.

- Smešno mi je da pričam o trenerima. Sa mojim iskustvom od 52 godine i rada sa mnogim trenerima, glupo je da se traži alibi kada se utakmice gube sa velikom razlikom.

Čović je rekao da je „veoma bitno” što je Zvezda uprkos svemu izdržala „zatvorski režim" u Podgorici.

VIDEO: Pogledajte ludo slavlje uz pivo u svlačionici Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    23. april 2019 | 10:20

    Zaboravio si da kazes da je sve pocelo ipak u Beogradu i tu jos zesce i zavrsilo. Ovaj covek, koji se izvinjava, je i posejao zlo seme.

  • Nk

    23. april 2019 | 08:38

    Organizovali divljake i jedni i drugi i onda se izvinjavaju!!Najvece zlo ovog sporta je Covic i njegove kolege iz Podgorice sa kojima je do juce bio kao guza i nosha...

  • hejter

    23. april 2019 | 08:49

    Moralni gmizavac ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA