≫ 

Čist sako za Repešu, ultras baca finte igraču Budućnosti, romantika u paklu... Ovih 5 stvari iz Pionira niste videli na TV-u! (VIDEO)

Pet momenata se izdvojilo u grotlu 5. meča finalne serije

  • 22

Košarkaši Crvene zvezde demolirali su Budućnost u 5. meču finala ABA lige, plasirali se u Evroligu, a nažalost, po ko zna koji put, bilo je i nemilih scena na parketu Pionira.

Posle horor dočeka za košarkaše Zvezde u 3. meču finala u Morači, sve je slutilo na sličan scenario u Beogradu, a najcrnje slutnje su se obistinile.

Košarkaši su na zagrevanje izašli uz uvrede navijača koji su šetali po parketu i bacali loptu na koš, a jedna stolica je čak završila na nozi Šehovića...

Taj, i još neke momente koje niste mogli da vidite u TV prenosu, ili ste ih propustili u hali, možete pogledati na ovoj listi.

ČIST SAKO ZA REPEŠU

Jedan navijač rešio je da donese čist sako i napravi mali performans iza klupe Budućnosti, pa je mahao njime ispred Jasmina Repeše.

Foto: Telegraf.rs

Time je aludirao na njegovu izjavu posle 2. debakla u finalu plej-ofa, kada je rekao da je sako morao da skine jer je bio ispljuvan. Taj čin niko nije dokumentovao na meču, Repeša je tada bio uglavnom na meti verbalnih uvreda, ali je ostao pri tvrdnji da je i ovaj vulgaran i neprimeren čin doživeo.

Mnogi navijači Zvezde su mu to uzeli za zlo, smatrajući da je napao publiku u želji da prikrije potpuni rezultatski debakl, pa je to rezultiralo i ovim donošenjem sakoa na utakmicu.

STOLICA ZAVRŠILA U ŠEHOVIĆEVIM NOGAMA

Najgore je prošao Suad Šehović, na kog je bačena jedna stolica. Crnogorski košarkaš sačuvao je pribranost i izdržao bol, zatim i zaigrao, ali ove fotografije svedoče da ovakvim stvarima nije mesto u sportu.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Sve je dobilo dimenzije koje prevazilaze sport u ovoj finalnoj seriji, a igrači obe ekipe zaslužuju čistu 10-ku za sve što su izdržali u 3. i 5. meču finala.

Foto: MN Press

ULTRAS FINTIRA KOŠARKAŠE BUDUĆNOSTI

Kao da obezbeđenje nije postojalo, navijači su šetali po centru, uzimali loptu, bacali je na koš, a  jedan od njih je čak rešio da se poigra malo sa košarkašima Budućnosti.

Foto: MN Press
Foto: MN Press

Provocirao ih je simulirajući finte i driblinge, dok su Podgoričani pokušavali da ga ignorišu. Ipak, to nije bilo dovoljno...

SVE ZAKRČENO KAO NIKAD PRE

Navijači su čak zakrčili pres sektor, koji je bio smešten iza koša bližeg klupi Budućnosti. Nije imala gde igla da padne, često su pripadnici obezbeđenja morali da reaguju kako bi se stvorili uslovi za rad, ali je ponekad čak i to bilo nemoguće premeštanjem - apsolutno sve je bilo popunjeno u hali "Aleksandar Nikolić".

ROMANTIKA U GROTLU

Foto: Marko Jovanović

Pored mnogih ružnih scena koje su viđene u organizaciji, jedan romantičan momenat se posebno izdvojio. Majk Cirbes je titulu proslavio poljupcem sa svojom devojkom Viki Zontag, koja je ponovo u bila u seksi izdanju i mamila je uzdahe navijača.

Imala je i crveno-beli šal oko vrata što je dodatno obradovalo navijače Zvezde.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

VIDEO - Pogledajte ludo slavlje uz pivo u svlačionici Zvezde

VIDEO - Novinar pitao Tomića zašto je neraspoložen: Svaka čast Zvezdi i navijačima, samo ja znam kako mi je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. april 2019 | 10:58

    Свега тога не би било да није било треће утакмице. Према томе, тражите узрок, а не последице. Прве две су прошле у коректном навијању, а шипци су дигли тензију због разваљивања, да би се оправдали.

  • Luka

    23. april 2019 | 11:22

    Podrzavam svaki gest navijaca CRVENE ZVEZDE trebali su jos 6 puta gore... I feel devotion!!!

  • 33

    23. april 2019 | 12:09

    Niko od novinara nije preneo da su igrači Budućnosti odbili da se pozdrave sa igračima Zvezde pred početak meča. Pozdravili su se sa sudijama i vratili ka svojoj klupi. Da li je to sportski?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA