Snimak iz drugog ugla: Pogledajte kako je Kol napao kamermana, i kako je ovaj uzvratio (VIDEO)

Košarkaš Budućnosti umalo nije započeo ozbiljnu tuču

  • 9

Košarkaš Budućnosti Noris Kol bio je jedan od retkih koji se oglasio posle utakmice u Pioniru i posebno se žalio ABA ligi na organizaciji utakmice i istakao je da je ona najgora i najneprofesionalnija atmosfera u kojoj je igrao.

Ipak, i on je jednim delom doprineo podizanju tenzija, jer je pre početka utakmice gađao loptom kamermana.

Ne znamo da li je kamerman prvo nešto dobacio Kolu, ali najverovatnije jeste isprovociran, pošto je od dečaka koji čiste teren tražio loptu pre nego što ga je gađao.

Na snimku se tačno vidi kako Kol prilazi košu, a zatim gleda u pravcu kamermana, pa traži loptu i gađa ga. Nakon toga je i kamerman želeo da se obračuna sa košarkašem Budućnosti, ali je neko iz stručnog štaba Budućnosti stao između njih dvojice i sprečio je obračun dok obezbeđenje nije stiglo.

Pogledajte snimak iz drugog ugla:

VIDEO: Navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fisherman

    23. april 2019 | 14:01

    A sta je to velika NBA zvezda mogao da cuje od kamermana kada je nosio slusalice i djuskao na terenu?Cuj,gadja loptom kamermana,igrao NBA pa da mu se sklanjamo ovde?Pa sinovac,jos ne zna gde si dosao,gde si bio,dosao si da se kurcis u hramu kosarke.E svasta.

  • Misko

    23. april 2019 | 14:06

    Tacno je izasao da isprovocira

  • Ja...RS

    23. april 2019 | 13:33

    Mora da dobro cita sa usana srpski jezik posto je "nabio" slusalice i ocito slusa muziku i klima glavom u njenom ritmu zbog toga me i ne cudi da je "jasno cuo" i rasisticke povike sa tribina, nego gledajte da mu odrezete odgovarajucu kaznu zbog pokusaja izazivanja incidenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA