Oglasio se i ministar policije Crne Gore, zbog sina koji je pljuvao Zvezdine košarkaše: Žao mi je, ponela ga navijačka strast, sport je tu da nas sve zbližava

Smiruje strasti Mevludin posle ispada Amara

  • 22

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić rekao je da žali što je njegov sin najvijačku strast na utakmici Budućnost - Crvena Zvezda u Podgorici izrazio na nesportski način. Amar Nuhodžić je, zajedno sa još desetinom navijača iz prvih redova, vređao i pljuvao košarkaše iz Beograda, što je zabeleženo i kamerom, pa se i on brzo izvinio zbog svog postupka, a to je sad učinio i njegov otac.

- Iako je punoletan i sam snosi odgovornost, žao mi je što je navijačku strast u jednom momentu iskazao na nesportski način. Ja to ne podržavam. Ali svestan je da to nije trebalo da uradi, on se izvinio - rekao je Nuhodžić za RTCG.

Ministar policije Crne Gore kaže da bi iz svega što se desilo u pet mečeva finalne serije ABA lige u Podgorici i Beogradu, trebalo da se izvuče poruka da sport treba da zbližava ljude, a ne da svađa i razdvaja.

- Posebno ne nas u regionu, koji smo najblliži jedni drugima. Tome bi svi trebalo da damo doprinos - kazao je on za RTCG.

VIDEO: Napad i pljuvanje navijača Budućnosti na košarkaše Zvezde u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ravi

    24. april 2019 | 17:23

    Eto i mi se izvinjavamo za ono u Beogradu..ponela nas strast ko Mevludina ...😂 Tako nikom ništa, i nemojte više da se zalite.. Ali sledece godine pokusajte da naucite košarku pa onda pokušajte ponovo a ne na ovakav način da probate da nas pobedite...pogresno je... Imate vremena ..vezbajte i košarku i navijanje... E Milogorci ....Milogorci....

  • Realno

    24. april 2019 | 17:07

    Nije ti zao ali eto funkcija te natera da kazes.

  • Zekara

    24. april 2019 | 17:19

    Izvinicemo se i mi njemu kada ga budemo sreli na nekom splavu🔴⚪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA