Klipersi su hit u NBA! Vilijams spektakularnom završnicom vodio svoj tim do pobede u Oklandu za ostanak u seriji! (VIDEO)

Klipersi opet dobili neverovatan meč, Ratnici u neverici

  • 0

Tim Los Anđeles Klipersa preživeo je dramu u petoj utakmici četvrtfinala zapadne konferencije i pobedio je Golden Stejt Voriorse sa 129:121.

Smanjili su tako zaostatak u seriji na 3-2 i nadaju se da će na svom parketu u narednoj utakmici uspeti da izbore i sedmu utakmicu što je malo ko očekivao na početku serije.

Klipersi su igrali na pogon Lua Vilijamsa koji je još jednom bio najbolji u svom timu sa 33 poena, Danilo Galinari je postigao 26, a Montrezl Herel 24.

Na drugoj strani je dominirao Kevin Durent sa 45 poena, 24 je postigao Stef Kari, a 22 Klej Tompson (9/20).

Dva tima su do sredine druge deonice bila ujednačena i smenjivala su se u vođstvu. Ako Durent da trojku, Vilijams bi odgovorio ludim flouterom od table ili šutem sa poludistance, sve do sredine druge četvrtine.

Klipersi su tada preuzeli primat i na startu drugog poluvremena trojkom Galinarija stigli do dvocifrenog plusa koji su održavali sve do pred kraj treće deonice.

Prava drama odigrala se u poslednja tri i po minuta jer su tada Voriorsi poenima Kevina Durenta izjednačili, a onda njegovim zakucavanjem i poveli 118:117.

Vilijams je preuzeo odgovornost i serijom 6:0 praktično sam pobedio Ratnike na dva minuta do kraja utakmice. Naredni okršaj ova dva tima je zakazan za

VIDEO - Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA