≫ 

Turcima za pamćenje i trans, Pešiću za glavobolju: Ovako je izgledala brutalna serija Micića i Efesa protiv Barselone (VIDEO)

Blaugrana će što pre hteti da zaboravi i poraz u četvrtfinalu Evrolige na svom parketu 102:68 i naročito treću četvrtinu

  • 0

Srpski plej Vasilije Micić i njego Anadolu Efes su u sredu uveče protiv Barselone u Palau Blaugrani prikazali jednu od najdominantnijih partija u plejofu Evrolige, ali su u trećoj četvrtini ostvarili i jednu od najvećih poenterskih serija.

Efes je neverovatnim nizom 25:1 prelomio meč i ostavio Svetislava Pešića da se pita šta se desilo njegovim igračima u tom delu igre. Micić je tada ubacio deo od svojih 14 poena i upisao je nekoliko od osam asistencija.

Šejn Larkin je briljirao na oba kraja parketa, a Efes je ovom serijom potvrdio koliko potentnu napadačku mašinu poseduje kada "puca iz svih oružja". Inače, Efes sada vodi sa 2-1 u seriji pred četvrtu utakmicu u petak.

Da li će Fenerbahče večeras obezbediti Fajnal for. Kvota da takav rasplet meča sa Žalgirisom u Litvaniji (19.00) koji bi Turcima doneo 3:1 u seriji je 1,45, a kvota na domaćina je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Fenerbahče.

Jedna pobeda deli Denver od prolaska u 2. rundu NBA plej-ofa, a kvota da će je ostvariti večeras (02.00) u gostima kod San Antonija je 2,50.  Kvota na Sparse je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za San Antonio - Denver.

VIDEO - Vasilije Micić nakon poraza od Fenerbahčea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA