≫ 

Denveru olakšan put do finala ako prođe Sparse: Posle Nurkića, Portland mora i bez njegove zamene

Enes kanter ima neugodnu povredu ramena, teško se i oblači

  • 1

Zahuktava se najuzbudljivija faza NBA lige, na Istoku su već poznati polufinalni parovi plej-ofa, dok se na Zapadu čeka rasplet serije Denvera i San Antonija gde je trenutno 3:3.

Pobednik tog duela u polufinalu će na Portland, koji uprkos eliminaciji Oklahome sa 4:1 ima ozbiljnih problema pred nastavak borbe za najviši plasman.

Povreda ramena Enesa Kantera je ono što sada najviše brine Portland, pogotovo što se Turčnin nametnuo kao odlična alternativa prvom centru Nurkiću za koga je sezona završena usled loma noge i operacije.

Kanter je seriju sa Tanderom završio sa zavijenim ramenom, takav se i pojavio na konferenciji za medije, a situacija nije mnogo bolja ni danas.

- Mislim da čitava organizacija dobro brine o mojoj povredi - rekao je Kanter, ali nije optimista po pitanju njegovog igranja u seriji sa Denverom koja kreće u noći između nedelje i ponedeljka.

- Neću vas lagati, prilično me boli. Imam poteškoće pri skidanju i oblačenju majica ili jedenju. To je proces, potrajaće dok se ne oporavim. Pratimo situaciju iz dana u dan, videćemo šta će biti.

I sa bolnim ramenom Kanter je protiv Oklahome imao 13 poena i 13 skokova, međutim navijači Portlanda s pravom strhuju da bi turčin mogao da propusti čitavu seriju sa Denverom, što, opet, drastično povećava šanse Nagetsima ili sparsima za prolaz u finale Zapada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA