≫ 

MIjailović o burnom ABA finalu: To nisam video nigde u Evropi! Nećemo da budemo deo toga, taman da nikad ne napravimo uspeh!

Predsednik Partizana o Evroligi, ABA finalu i planovima kluba za sledeću sezonu

  • 47

Košarkaše Partizana, posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća i ispadanja i zEvrokupai polufinala plej ofa ABA lige, očekuje borba u košarkaškoj Superligi Srbije, kao i priprema za narednu sezonu u kojoj crno-beli prema rečima predsednika kluba Ostoje Mijailovića imaju velike ambicije.

Mijailović je u razgovoru za Kurir, između ostalog, izneo i svoja razmišljanja o učešću Partizana u Evroligi sleedeće sezone, kao i o ABA finalu, ali i fudbalskoj sekcij icrno-belih.

- Mi još nismo procenili da li ćemo igrati Evroligu naredne sezone ili ne. Svakim danom ćemo se sve više boriti za to. Ali, na koji način, rezultatski ili sada pomoću specijalne pozivnice, to će pokazati vreme. Spremni smo za viši nivo. A već sam strukturama kluba rekao da vide šta je sve potrebno za taj nivo.

VIDEO: Ostoja Mijailović o Evroligi, navijačima i prelasku igrača Partizana u Zvezdu

- Mislim da u Evroligi čekaju kraj prvenstava. Partizan jeste zainteresovan, mi zaslužujemo da budemo u užoj konkurenciji. Već smo dokazali da smo veran partner Evrolige, ali radićemo drugačije od ostalih. Nikako pritiscima i trikovima - istakao je on i potvrdio da crno-beli imaju podršku Željka Obradovića.

- Željko je veliki Partizanovac i jedan od mnogih koji pomažu svaki dan. Video sam se s njim u Istanbulu. Bili smo na večeri, razgovarali o mnogim stvarima. Jedno od najvećih bogatstava Partizana su upravo takvi ljudi koji rade širom sveta.

VIDEO: Mijailović: Da imam para doveo bih Teodosića u Partizan

Takođe, Mijailović je čestitao crveno-belima na tituli ABA lige, dok je dešavanja u finalu opisao kao nešto do sada neviđeno.

- Tako nešto nisam video nigde u Evropi. Mi nikada nećemo da budemo deo toga, jer šteti svima. Taman da nikada ne napravimo uspeh - rekao je on pa prokomentarisao rezultate timova:

- Mi smo pokazali nešto što je bio zaštitni znak Partizana i ranije, da protiv budžetski jačih ekipa dolazi do izražaja naše iskreno Partizanovo srce. Budućnost ima pet puta veći budžet, a pobedili smo ih deset razlike, pobedili smo nekoliko puta i Zvezdu, koja je osvojila ABA ligu. I ovom prilikom čestitam igračima i strčcnom štabu Crvene zvezde na prikazanoj igri i osvojenom trofeju.

VIDEO: Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri ušli sa druge strane hale u Pionir

Kao veliki ljubitelj fudbala, pored košarke, Mijailović se dotakao i te teme. 

- Žao mi je kad vidim gde se nalaze ostale partizanove sekcije. Svima treba da posluži za primer košarkaški klub i to gde je bio pre dve godine. Mi smo za to vreme stvorili najzdraviji klub u sportskom društvu. Fudbalski klub je u velikoj rezultatskoj i finansijskoj krizi. Pre svega sportsko društvo treba da povuče poteze i sačuva brend Partizana. A on je potpuno neiskorišćen. Inace, sa upravom FK nemam kontakt.

- Trenutno sam posvećen košarci i ne bih mogao da razočaram ljude u košarkaškom klubu. Šta će se dešavati u budućem vremenu, to niko ne zna.

VIDEO: Ostoja Mijailović: Otkud Partizanu novac za Trinkijerija i pojačanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    27. april 2019 | 15:37

    Kakvi moralisti boze boze!Folirantu jedan!

  • Geras

    27. april 2019 | 17:25

    E zato se Srbija raspada zbog ovakve bagre....umesto da bude uz crveno bele....jer Zvezda kao klub podržava Partizan za specijalnu pozivnicu....on pljuje....pa šta više voliš Milogorce....pa kako te nije sramota sljamu najgori....

  • Gledalac

    27. april 2019 | 15:19

    Ostoja, pre neku godinu su navijaci Partizana razbili glavu pomocnom treneru zvezde ako se dobro secam. Na utakmici. Necemo resiti problem neiskrenoscu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA