Lilard ne zna ko će da čuva Jokića: Čekaj, Kanter ne igra? Nisam imao pojma!

Portland u problemu, prednost za Denver

  • 0

Košarkaš Portland Trejlblejzersa i jedan od najboljih spoljnih igrača u NBA Dejmijan Lilard ne zna  u kom će sastavu njegov tim igrati protiv Denver Nagetsa u prvoj utakmici polufinala Zapada.

Novinari su pitali Lilarda ko bi mogao da zaustavi Nikolu Jokića, s obzirom na to da ni Enes Kanter verovatno neće igrati u reketu, a Dejm je odgovorio kontrapitanjem.

- Zar ne igra? Mislio sam da igra. Nisam čuo drugačije. Vi znate nešto? Nisam ni znao da je on pod znakom pitanja, bio sam ubeđen da igra. Videćemo, nadamo se. Ako ne, moramo da smislimo nešto - rekao je Lilard novinarima pred meč.

Dueli Kanter - Nikola Jokić trebalo je da budu zanimljivi jer Turčin nije poznat kao dobar defanzivac, ali se dobro postavlja u napadu na skok i kvalitetan je napadač.

Jokić je ove sezone u četiri utakmice (3-1 Denver) protiv Portlanda prosečno beležio 25,7 poena, 9,7 skokova i osam asistencija.

- Osećam se bolje. Ali još uvek ne mogu da zaspim, kao i kad menjam majicu i presvlačim se, to je prilično teško. Ozbiljna je povreda i moram da se maksimalno potrudim da se oporavim i videćemo šta će trener da kaže - rekao je Kanter.

Jusuf Nurkić je odranije povređen jer mu je noga slomljena, pa "knjiga" Jokićevih čuvara spada na dva slova Zeka Kolinsa i Majersa Lenarda.

Verovatno će biti potrebe za udvajanjima, a trener Denvera Majk Meloun se tome i raduje.

- Neka ga udvajaju. Mi smo u 3, 4 i 5. utakmici protiv San Antonija davali po 15 trojki pa su Sparsi prestali to da rade - rekao je Meloun.

Prvi meč Denvera i Portlanda se igra od 4.30, jutro između ponedeljka i utorka.

VIDEO - Jokić: Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA