Svi pričaju samo o Jokiću, a njegov saigrač izveo potez utakmice: Kako je moguće da je odavde "izvukao" loptu i pogodio? (VIDEO)

Vrhunska veština beka Denvera u ovoj situaciji

  • 0

Denver je, sa moćnim Jokićem kao udarnom pesnicom, savladao Portland u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa NBA lige na Zapadu

Uz Srbina, najviše su se istakli Marej i Milsep, ali je potez utakmice definitivno pripao Geriju Herisu za ono što je uradio krajem treće četvrtine.

I u toj situaciji sve je krenulo od Jokića, bacio je savršen pas naš centar ka saigraču, a ovaj onda izveo pravo malo remek delo - izuzetno komplikovanu piruetu u vazduhu pored dvojice igrača Portlanda uz čeonu liniju, ispod obruča.

Podvukao se Heris ispod Kolinsa, smetao mu je i Mekalum, pa se Plamli ponudio za pas, međutim bek Nagetsa odlučio je da sam završi vratolomiju polaganjem bez gledanja.

Na prvi pogled, najjednostavniji potez, ali usporeni snimak iz drugog ugla najbolje pokazuje neverovatnu veštinu Herisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA