≫ 

Čovek je stvarno vanzemaljac: Kariju slomili prst, on nastavio da trpa trojke, a onda izveo potez karijere (VIDEO) (FOTO)

Neverovatno je kako je s ovakvim prstom bio u stanju da nastavi da igra

  • 1

Stef Kari pomera granice u NBA ligi svojim igrama za Golden Stejt Voriorse, a u duelu protiv Hjustona otišao je i korak dalje.

On je na startu meča doživeo povredu prsta, koji je delovao polomljeno, sa dislociranim zglobom, a kamere su izbliza zabeležile taj momenat i delovalo je uznemirujuće.

Do tog momenta Kari nije postigao nijedan poen, ali ni povreda ga nije omela da do kraja meča utrpa Hjustonu 20 poena i da tako pomogne saigračima da dođu do 2:0 u seriji. Ipak, očigledno ga povreda jeste poremetila, jer je imao slabije procente šuta za svoje standarde (3 od 13 za tri, 6 od 16 ukupno).

U jednom momentu Kari i zakucao u finišu meča i to brutalno jednom rukom u punom naletu. Nažalost za njega, taj koš mu nije priznat, jer je igra ranije zaustavljena. Bez sumnje, ovo bi mu bilo zakucavanje karijere, jer retko kada možemo da vidimo od njega ovakve poteze, pošto je uglavnom poznat po neverovatnim trojkama.

VIDEO: Pitali smo Mačvana trojka ili zakucavanje: Pa, trojka naravno, ne mogu da zakucam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đes mala

    3. maj 2019 | 06:37

    Naravno da nije polomio prst i igrao vec ga je iscasio, vratio na mesto, izbandazirao i vratio na teren. Otok se javi na dan dva, to je sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA