≫ 

Jokić nasrnuo na Turčina, a ovaj dobio tehničku?! Srbin izazvao haotični karambol, sudije okrivile druge za incidente (VIDEO)

imao je sreće naš košarkaš posle nesportskog poteza u finišu utakmice sa Portlandom

  • 6

Portland je savladao Denver u drugoj utakmici polufinala NBA, na Zapadu, a nemoć i sve izvesniji poraz u duelu sa Trejlblejzersima Nikola Jokić nije mogao da sakrije u jednom trenutku. 

Iz nekog razloga, u samoj završnici utakmice, srpski centar je odgurnuo Enesa Kantera dok su obojica čekali izvođenje bacanja igrača Portlanda. Turčin se od siline Jokićevog nagurivanja zateturao i srušio igrača Denvera Torija Krega, kome je upomoć "od pomahnitalog Turčina" priskočio saigrač Marej.

Pravo niotkuda, došlo je do komešanja i čarki, umešale su se i klupe oba tima, a ceh su na kraju platili upravo Kanter i Marej kao najratoborniji - sudije su im obojici dodelile tehničku grešku.

A Jokić, iako je praktično sve izazvao, prošao je bez kazne.

Malerozni Kreg se našao "na meti" igrača Portlanda i u prvom poluvremenu, doduše opet je nehotice dobio udarac, i to direktno po nosu pa je u nastavku igrao sa zaštitnom maskom.

VIDEO: Danilović veruje da će as Denvera igrati za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA