≫ 

Rastao se sa Zvezdom, seo u kola i otišao: Pesma i poruka uz koju je Cirbes napustio Pionir oduševiće Delije! (VIDEO)

Još jednom je nemački košarkaš pokazao koliko mu je bilo lepo u crveno-belom

  • 21

Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes karijeru nastavlja u Kini, a od kluba i navijača se oprostio na način koji je svakako jedan od najupečatkljivijih. 

Naime, po izlasku iz hale Pionir, Cirbes je seo u kola i uz zvuke pesme crveno-belih "Dobro znaj" i poruku "Vidimo se", napustio klub koji mu je očigledno prirastao za srce.

Da podsetimo, nemački centar prihvatio je unosnu ponudu iz najmnogoljudnije zemlje sveta, i ostatak tekuće sezone provešće u ekipi „Guangxi Weizhuang " uz propisano obeštećenje koje za ovaj transfer pripada KK Crvena zvezda.

29-godišnji Cirbes je ove sezone odigrao 28 utakmica za crveno-bele u ABA ligi, i bio deo tima koja je osvojio ABA ligu u finalu protiv ekipe Budućnosti, takođe je odigrao i 14 mečeva u okviru Evrokupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša

    4. maj 2019 | 08:23

    Nije dobio otkaz nego su ga prodali!

  • Djoma

    4. maj 2019 | 09:01

    Kupio je stan na Dedinju, planira da zivi u Srbiji po zavrsetku karijere. Na terenu je puno dao, osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti, igrao top 8 Evrolige..Cekamo ga nazad ili kao igraca ili kao funkcionera u klubu..

  • Rralan

    4. maj 2019 | 02:52

    Nije dobio otkaz nego sporazumno se "razisli". Hvala Majk brate na svemu,drugi mandat u Zvezdi i opet Evroligu si nam doneo! Hvala na svemu! Srecno dalje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA