Cela Evropa bruji o dolasku bivšeg igrača Panatinaikosa u Zvezdu, a Tomić poručuje: Morate da znate - mi smo ozbiljan klub!

Trener crveno-belih ne želi da se bavi medijskim pričama

  • 27

Prethodnih nekoliko dana sve češće i češće se spominje mogućnost da košarkaš Vladimir Janković pojača Crvenu zvezdu na leto!

I sam igrač, koji je svojevremeno igrao za Panatinaikos Evroligu, istakao je da ne bi imao ništa protiv da obuče crveno-beli dres. Dres koji je svojevremeno nosio i njegov pokojni otac, legenda kluba, Boban Janković.

Na te priče se osvrnuo i trener crveno-belih Milan Tomić, nakon što je njegov klub pobedio FMP u 3. kolu KLS.

Tomić ponovo zagonetan kada su u pitanju pojačanja Foto: Marko Jovanović

- Dobio sam takve informacije i to bruji po Grčkoj i Evropi. Morate nešto da znate, a to je da je Crvena zvezda jedan ozbiljan klub. Mi smo rekli od početka sezone kada smo gradili tim da će svi imati informacije od kluba ako postoji interesovanje za nekog igrača. Tu se pojavilo ime za Jankovića... U ovom trenutku tu ne postoji baš ništa jer smo u ovom trenutku koncentrisani na novu titulu - rekao je Tomić.

Janković, inače, trenutno igra za grčki Holgaros, a po odlasku iz Panatinaikosa branio je boje Valensije, Arisa i Andore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    5. maj 2019 | 12:35

    I posle kazu nemamo para. Ovo je pravi drzavni projekat!!!

  • AHAB

    5. maj 2019 | 12:33

    I TREBA DA GA DOVEDETE,U SEĆANJE NA BOBANA,KOJI JE BIO NAŠA LEGENDA,I DA MEDIJSKI SVE TO DIGNETE NA NAJVIŠI NIVO..JER MI SMO ZVEZDA....A OVI OSTALI,MORA DA ČEKAJU DA IH NEKO NEGDE POZOVE🇵🇪🇵🇪🇵🇪🇵🇪🇵🇪

  • Deki

    5. maj 2019 | 15:33

    Ovo je Tomicev "pecat " kao sto je i Fajea doveo, Jankovic igra za klub za koji niko nikada nije cuo kao Faje i Beron, jevtini a dobri igraci.U Zvezdi su samo Regland i Stratos ozbiljnije placeni i to oko 300 k a ovi ostali ,Beron, Faje, Odzo i uzmite jos jednog po zelji, jevtinija su ta cetvorica nego trener komsija i tzv strucni stab

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA